archiva-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Deng Ching <och...@apache.org>
Subject Re: Archiva refuses to serve some files
Date Fri, 17 Sep 2010 00:05:18 GMT
Hi,

What version of Archiva are you using? Did you see any other errors in
the archiva.log and archiva-audit.log files?

Thanks,
Deng

On Fri, Sep 17, 2010 at 5:18 AM, fnord <lists@libertylost.org> wrote:
>
> I'm running within Tomcat 6. The whole interface works fine, and some files
> that are in the repo reolve, while at other times, it just hangs.
>
> I get lots of things like this:
>
> [ivy:resolve] WARN:
> http://ivy:8080/archiva/repository/internal/jboss/hibernate3/4.3.0_CP06/hibernate3-4.3.0_CP06.jar
>
> The jar never gets delivered. If I hit the URL directly, it still doesn't
> get delivered. I can browse to the folder using the URL minus the jar name,
> and see that it's there, but clicking on it doesn't get me the file, the
> request just hangs until it times out.
>
> The file definitely physically exists on the filesystem, and is currently
> chmodded to 777 for testing.
>
> This has been happening to me off and on ever since I started using Archiva.
> Sometimes, resolution just bombs, because some files can't be delivered. If
> I re-run the build seconds later, it works perfectly. This happens both in
> Jetty and in Tomcat, and on 2 different servers.
>
> Has anyone else run into this? It's driving me nuts.
> --
> View this message in context: http://old.nabble.com/Archiva-refuses-to-serve-some-files-tp29733106p29733106.html
> Sent from the archiva-users mailing list archive at Nabble.com.
>
>

Mime
View raw message