archiva-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Brett Porter <br...@apache.org>
Subject Re: No Matching Permissions error
Date Wed, 28 Apr 2010 13:33:12 GMT
Does it subsequently work? That's a known issue due to Maven not doing pre-emptive authentication.

If it is actually failing that might be another problem, perhaps related to how it was upgraded.

- Brett

On 28/04/2010, at 9:48 PM, Timothy Mcginnis wrote:

> When trying to deploy to Archiva 1.3 I keep getting this error.  My user 
> is setup in Archiva as a System Administrator.  Why does it say no 
> matching permissions?
> 
> 2010-04-28 07:44:28,323 [btpool0-3] INFO 
> org.apache.maven.archiva.security.ArchivaServletAuthenticator  - 
> Authorization Denied 
> [ip=10.10.49.218,permission=archiva-read-repository,repo=snapshots] : no 
> matching permissions
> 
> Tim McGinnis
> 717 720-1962
> Web Development
> AES/PHEAA
> ==============================================================================
> This message contains privileged and confidential information intended for the above
addressees only.  If you
> receive this message in error please delete or destroy this message and/or attachments.
 
> 
> The sender of this message will fully cooperate in the civil and criminal prosecution
of any individual engaging
> in the unauthorized use of this message.
> ==============================================================================

--
Brett Porter
brett@apache.org
http://brettporter.wordpress.com/





Mime
View raw message