archiva-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Deng Ching <och...@apache.org>
Subject Re: Unable to find project model for
Date Wed, 03 Mar 2010 10:05:18 GMT
Hmm, you should be able to generate the report from the Reports menu :)

The last option I could think of to workaround your problem is to re-build
the database. You would need to touch the files again and execute the
repository scanner then the database scanner..

-Deng

On Wed, Mar 3, 2010 at 5:33 PM, Engebakken Geir <geir.engebakken@edb.com>wrote:

> Well in the repositories menu it looks ok :
>
> Identifier       internal
> Name     Archiva Managed Internal Repository
> Directory       /var/archiva/data/repositories/internal
> WebDAV URL      http://svn.edb.com/archiva/repository/internal/
>
> Identifier       snapshots
> Name    Archiva Managed Snapshot Repository
> Directory       /var/archiva/data/repositories/snapshots
> WebDAV URL      http://svn.edb.com/archiva/repository/snapshots/
>
> As to the health report, we are running archiva 1.1.1 so I don't think
> there are any health reports available?
>
>
> Geir
> -----Original Message-----
> From: odeaching@gmail.com [mailto:odeaching@gmail.com] On Behalf Of Deng
> Ching
> Sent: 3. mars 2010 06:23
> To: users@archiva.apache.org
> Subject: Re: Unable to find project model for
>
> Hi,
>
> Were you able to check if the paths to the snapshots and internal
> repositories are configured correctly? Can you also take a look at the
> repository health report? The error should also show up there I think.
>
> The problem you encountered looks a bit similar  to
> http://jira.codehaus.org/browse/MRM-1278 , although in your case it seems
> it's not displaying the artifact info page at all..
>
> Thanks,
> Deng
>
> On Tue, Mar 2, 2010 at 10:04 PM, Engebakken Geir <geir.engebakken@edb.com
> >wrote:
>
> > Hi all,
> >
> >
> >
> > We now have got an error  Unable to find project model for [path to POM
> > artifact]
> >
> > I have checked the repository and the pom file mentioned is there.
> >
> > I have tried to touch the files in repository, and reindexed the
> > repository, but it it doesn't help. Also tried the "update database now".
> >
> > Suddenly I noticed an error in the archiva.log which has a reference to
> the
> > snapshots repository, but we talk about the same missing pom as in the
> > internal repository. Anyone knows what happens here :
> >
> > ______________________________________________________________
> > 2010-03-02 14:41:41,038 [btpool0-0] WARN
> >
>  org.apache.maven.archiva.consumers.database.ProjectModelToDatabaseConsumer
> >  -
> > Unable to read project model
> >
> /var/archiva/data/repositories/snapshots/com/edb/finance/customer/scs/customer/admin/edb-cu
> > stomer-admin-business/1.8.1/edb-customer-admin-business-1.8.1.pom : file
> > does not exist: /var/archiva/data/repositories/
> >
> >
> snapshots/com/edb/finance/customer/scs/customer/admin/edb-customer-admin-business/1.8.1/edb-customer-admin-business-1.8.
> > 1.pom
> > org.apache.maven.archiva.repository.project.ProjectModelException: file
> > does not exist: /var/archiva/data/repositories/s
> >
> >
> napshots/com/edb/finance/customer/scs/customer/admin/edb-customer-admin-business/1.8.1/edb-customer-admin-business-1.8.1
> > .pom
> >        at
> >
> org.apache.maven.archiva.repository.project.readers.ProjectModel400Reader.read(ProjectModel400Reader.java:112
> >
> >
> >
> >
> >
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message