archiva-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Rajesh Koilpillai <rajesh.koilpil...@gmail.com>
Subject Re: maven bypasses proxy connectors
Date Fri, 12 Mar 2010 05:18:02 GMT
Thanks, the settings.xml had a misconfiguration and it was pointing to a
older archiva instance which was the root cause of the problem.

On Fri, Mar 12, 2010 at 8:37 AM, Deng Ching <oching@apache.org> wrote:

> Hi Rajesh,
>
> How did you configure your settings.xml? You can set the Archiva proxy as a
> mirror to all repositories by setting <mirrorOf>*</mirrorOf> in your
> settings.xml.
> You can take a look at the guide and examples for configuring and using the
> Archiva repos with Maven here:
> http://archiva.apache.org/docs/1.3/userguide/using-repository.html
>
> HTH,
> Deng
>
> On Wed, Mar 10, 2010 at 11:24 PM, Rajesh Koilpillai <
> rajesh.koilpillai@gmail.com> wrote:
>
> > The maven repository is configured with a single internal archiva URL and
> > proxy connectors have been added for remote repositories. While trying to
> > setup a new environment (with an empty local repository) the maven
> runtime
> > (2.2.0) seems to fetch files directly from external repositories for
> > certain
> > plug-ins, but apparently they don't get indexed within Archiva. How do we
> > configure this to work properly
> >
> > --
> > Thanks,
> > - Rajesh Koilpillai
> >
>



-- 
Thanks,
- Rajesh Koilpillai

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message