archiva-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From James Baldassari <ja...@dataxu.com>
Subject Re: 404 when retrieving tar.bz2 assembly artifact deployed to Archiva
Date Sat, 11 Jul 2009 00:08:36 GMT
Hi Dan,

Could you please elaborate on the workaround you describe in MRM-1144?
You said that using the packaging type "tbz2" worked.  Do you mean that
you specified "tbz2" as the packaging type in your project's POM, or are
you referring to something in an assembly descriptor?  I'm really hoping
to find a workaround for this problem until the bug is fixed.  BTW, I
marked my issue (MRM-1215) as a dup of yours and closed it.

Thanks,
James


On Fri, 2009-07-10 at 17:17 -0500, Dan Tran wrote:
> exact same issue is at http://jira.codehaus.org/browse/MRM-1144
> 
> On Fri, Jul 10, 2009 at 11:47 AM, James Baldassari<james@dataxu.com> wrote:
> > I created an issue for this:
> >
> > http://jira.codehaus.org/browse/MRM-1215
> >
> > -James
> >
> >
> > On Wed, 2009-07-08 at 09:52 -0500, James Baldassari wrote:
> >> Hi,
> >>
> >> I have a project (packaging = pom) that builds a tar.bz2 assembly in its
> >> package phase and deploys the assembly when the project is deployed.  If
> >> I build/deploy the project and navigate to
> >> http://myarchivaserver/archiva/repository/internal/myGroupId/myArtifactId/1.0-SNAPSHOT/
I see:
> >>
> >> myArtifactId-1.0-20090708.125341-38.pom
> >> myArtifactId-1.0-20090708.125341-38.pom.md5
> >> myArtifactId-1.0-20090708.125341-38.pom.sha1
> >> myArtifactId-1.0-20090708.125341-38-release.tar.bz2
> >> myArtifactId-1.0-20090708.125341-38-release.tar.bz2.md5
> >> myArtifactId-1.0-20090708.125341-38-release.tar.bz2.sha1
> >>
> >> I can access all of the *.pom* files without any problem, but if I
> >> attempt to download any of the *.tar.bz2* files Archiva returns a 404.
> >> I have verified that the file does indeed exist in the Archiva
> >> repository on the filesystem.  If I browse to my project in Archiva
> >> (http://myarchivaserver/archiva/browse/myGroupId/myArtifactId/1.0-SNAPSHOT),
I see a link called "Distribution-bzip" in the Downloads section in the  upper right.  This
links to http://myarchivaserver/archiva/repository/internal/myGroupId/myArtifactId/1.0-SNAPSHOT/myArtifactId-1.0-20090708.125341-38-release.distribution-bzip,
which does not exist.  However, if I manually rename myArtifactId-1.0-20090708.125341-38-release.tar.bz2
to myArtifactId-1.0-20090708.125341-38-release.distribution-bzip in the Archiva repository
(and similarly rename the checksum files), I can download the tar.bz2 file, and the project
that depends on it can also access it.  So it seems like Archiva is translating requests for
myArtifactId-1.0-20090708.125341-38-release.tar.bz2 to myArtifactId-1.0-20090708.125341-38-release.distribution-bzip,
but when the archive is deployed to Archiva it isn't renamed to myArtifactId-1.0-20090708.125341-38-release.distribution-bzip.
> >>
> >> I've searched the issue tracker and mailing lists, but I haven't seen
> >> any issues exactly like this.  This seems to be a similar problem:
> >> http://jira.codehaus.org/browse/MRM-1200 but it looks like it's related
> >> to proxying Maven 1 repositories.  If anyone has any ideas about how to
> >> fix this I would really appreciate it.  If not I guess I'll create an
> >> issue in JIRA.
> >>
> >> Thanks,
> >> James Baldassari
> >>
> >>
> >>
> >>
> >
> >
> >
> 



Mime
View raw message