archiva-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Marc Lustig ...@marclustig.com>
Subject Re: Archiva 1.2.1 - repos won't get index
Date Wed, 03 Jun 2009 15:54:48 GMT

I forgot to add an excerpt from the log:

2009-06-03 17:42:11,554 [pool-2-thread-1] INFO 
org.apache.maven.archiva.scheduled.executors.ArchivaRepositoryScanningTaskExecutor 
- Finished repository task: 
.\ Scan of internal \.__________________________________________
  Repository Dir    : /opt/managed_repos/internal
  Repository Name   : ....
  Repository Layout : default
  Known Consumers   : (7 configured)
                      auto-rename
                      metadata-updater
                      repository-purge
                      auto-remove
                      update-db-artifact
                      create-missing-checksums
                      index-content
  Invalid Consumers : <none>
  Duration          : 1 Minute 13 Seconds 689 Milliseconds
  When Gathered     : 6/3/09 5:42 PM
  Total File Count  : 107263
  Avg Time Per File : 
______________________________________________________________
2009-06-03 17:42:55,317 [pool-1-thread-1] INFO 
org.apache.maven.archiva.scheduled.executors.ArchivaDatabaseUpdateTaskExecutor 
- Executing task from queue with job name: database-job:user-requested
2009-06-03 17:42:55,319 [pool-1-thread-1] INFO 
org.apache.maven.archiva.scheduled.executors.ArchivaDatabaseUpdateTaskExecutor 
- Task: Updating unprocessed artifacts
2009-06-03 17:42:55,318 [http-8080-6] INFO 
org.apache.maven.archiva.web.action.admin.SchedulerAction  - [ActionMessage]
Your request to update the database has been queued.
2009-06-03 17:42:55,591 [pool-1-thread-1] INFO 
org.apache.maven.archiva.scheduled.executors.ArchivaDatabaseUpdateTaskExecutor 
- Task: Updating processed artifacts
2009-06-03 17:44:20,355 [pool-1-thread-1] INFO 
org.apache.maven.archiva.scheduled.executors.ArchivaDatabaseUpdateTaskExecutor 
- Finished database task in 85035ms.



Marc Lustig wrote:
> 
> We upgraded our test-server to release 1.2.1, removed .index and .indexer
> from all the repos, ran the Scan for the repos and then the Update
> Database.
> 
> As a result, before the upgrade we had 500 MB inside in all of the .index
> directories.
> After the upgrade and the repo-scan,  the total size is less than 1 MB.
> Apparently the repo indexing-process does not work anymore. The
> Search-function does not give any results.
> 
> Any idea how to make the repos to get indexed again?
> 

-- 
View this message in context: http://www.nabble.com/Archiva-1.2.1---repos-won%27t-get-index-tp23854158p23854203.html
Sent from the archiva-users mailing list archive at Nabble.com.


Mime
View raw message