archiva-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Brett Porter <br...@apache.org>
Subject Re: Archiva 1.2 - Internet Explorer - Search - Anvanced Search - Advanced Search Fields - Add Search Field (green +) -->> bug???
Date Wed, 08 Apr 2009 14:00:15 GMT
I haven't had a chance to test it yet, but could you file this in JIRA  
so we don't neglect to check it? Seems like a JavaScript compat issue.

- Brett

On 08/04/2009, at 7:24 AM, evlacan wrote:

>
>
> IE version 7.0
>
> Thanks,
> Vlad
>
>
> brettporter wrote:
>>
>> Which version of internet explorer is this?
>>
>> Thanks,
>> Brett
>>
>> On 08/04/2009, at 5:53 AM, evlacan wrote:
>>
>>>
>>> Hi All,
>>>
>>> I have this issue in Internet Explorer (everything is OK in
>>> Firefox) -
>>> Under "Search" option if I press "Advanced Search", and then press
>>> "Add
>>> Search Field" (green plus) - nothing will happen, if I'll press
>>> second time
>>> I'll receive this error:
>>>
>>>
>>> ---------------------------
>>> Windows Internet Explorer
>>> ---------------------------
>>> Cannot add field! Field has already been added.
>>> ---------------------------
>>> OK
>>> ---------------------------
>>>
>>> Somebody else has similar problem???
>>>
>>> Vlad
>>> -- 
>>> View this message in context:
>>> http://www.nabble.com/Archiva-1.2---Internet-Explorer---Search---Anvanced-Search---Advanced-Search-Fields---Add-Search-Field-%28green-%2B%29---%3E%3E-bug----tp22936846p22936846.html
>>> Sent from the archiva-users mailing list archive at Nabble.com.
>>>
>>
>>
>>
>
> -- 
> View this message in context: http://www.nabble.com/Archiva-1.2---Internet-Explorer---Search---Anvanced-Search---Advanced-Search-Fields---Add-Search-Field-%28green-%2B%29---%3E%3E-bug----tp22936846p22938611.html
> Sent from the archiva-users mailing list archive at Nabble.com.
>


Mime
View raw message