archiva-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From evlacan <vladimir.cant...@gmail.com>
Subject Re: Archiva 1.2 - Internet Explorer - Search - Anvanced Search - Advanced Search Fields - Add Search Field (green +) -->> bug???
Date Tue, 07 Apr 2009 21:24:31 GMT


IE version 7.0

Thanks,
Vlad


brettporter wrote:
> 
> Which version of internet explorer is this?
> 
> Thanks,
> Brett
> 
> On 08/04/2009, at 5:53 AM, evlacan wrote:
> 
>>
>> Hi All,
>>
>> I have this issue in Internet Explorer (everything is OK in   
>> Firefox) -
>> Under "Search" option if I press "Advanced Search", and then press  
>> "Add
>> Search Field" (green plus) - nothing will happen, if I'll press  
>> second time
>> I'll receive this error:
>>
>>
>> ---------------------------
>> Windows Internet Explorer
>> ---------------------------
>> Cannot add field! Field has already been added.
>> ---------------------------
>> OK
>> ---------------------------
>>
>> Somebody else has similar problem???
>>
>> Vlad
>> -- 
>> View this message in context:
>> http://www.nabble.com/Archiva-1.2---Internet-Explorer---Search---Anvanced-Search---Advanced-Search-Fields---Add-Search-Field-%28green-%2B%29---%3E%3E-bug----tp22936846p22936846.html
>> Sent from the archiva-users mailing list archive at Nabble.com.
>>
> 
> 
> 

-- 
View this message in context: http://www.nabble.com/Archiva-1.2---Internet-Explorer---Search---Anvanced-Search---Advanced-Search-Fields---Add-Search-Field-%28green-%2B%29---%3E%3E-bug----tp22936846p22938611.html
Sent from the archiva-users mailing list archive at Nabble.com.


Mime
View raw message