archiva-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Maria Odea Ching <och...@apache.org>
Subject Re: How to configure snapshots proxying in Apache Archiva
Date Mon, 23 Mar 2009 16:25:52 GMT
Hi George,

What version of Archiva are you using? Could you possibly be encountering
this bug http://jira.codehaus.org/browse/MRM-1136?
As for your other question, you can change the log level to "debug" instead
of "info" in [ARCHIVA_INSTALLATION]/apps/archiva/WEB-INF/classes/log4j.xml

Thanks,
Deng

On Tue, Mar 24, 2009 at 12:05 AM, George Jordano <georgejordano@gmail.com>wrote:

> Hi,
>
> I've got a question about Archiva and snapshots. I want to use release and
> snapshot repository at the same time. Everything works fine except that
> Archiva doesn't download the maven artifact with a snapshot version from
> the
> remote maven repository (I tried with: http://snapshots.jboss.org/maven2).
>
> Otherwise I can upload release and snapshots versions, mix the dependencies
> (release and snapshots versions), download maven artifacts with release
> versions (no snapshots) from remote maven repositories and so on.
>
> I set up all maven repositories in the Archiva, networks proxies, proxy
> connectors, mirrors in the settings.xml and so on (checked the settings
> several times), so I am missing something and I really need help.
>
> And of course I have another important question (related to the first one):
> How to debug Archiva (its logs doesn't give enough information to figure it
> out what is doing Archiva internally)?
>
> Thanks a lot,
>
> George
>



-- 
Maria Odea Ching
Software Engineer | Exist Global | 687-4091 | Skype: maria.odea.ching |
www.exist.com | Innovation Delivered

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message