archiva-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Brett Porter" <brett.por...@gmail.com>
Subject Re: Failed authentication - archiva 1.1.2
Date Tue, 07 Oct 2008 00:24:17 GMT
I haven't seen this problem when unlocking users myself.

Are you able to turn on debug level logging for the security to see if
it gives any extra advice?

Cheers,
Brett

2008/10/7 solo1970 <sonia.lodovichetti@ericsson.com>:
>
> I've noticeed something else:
>
> If a user gets "locked", I go in with admin rights and unlock it,
> But then when I logout and log back in with my admin account the other user
> is still locked!!!
>
> Help!
>
>
>
>
> solo1970 wrote:
>>
>> I will look into it and let you know, thanks
>>
>> Sonia
>>
>>
>>
>> Brett Porter wrote:
>>>
>>> Did you retain your user's database in the upgrade? It seems that you
>>> have not granted permissions to the release repository to the user
>>> that is attempting to do the deployment.
>>>
>>> Cheers,
>>> Brett
>>>
>>> 2008/9/27 solo1970 <sonia.lodovichetti@ericsson.com>:
>>>>
>>>> Hello,
>>>>
>>>> I am new to this list and the whole Archiva world, so please be
>>>> patient...
>>>>
>>>> We've recently upgraded to Archiva 1.1.2 and we are now getting the
>>>> following error when trying to deploy using Maven to the Archiva
>>>> repository:
>>>>
>>>> ...
>>>> [INFO] [deploy:deploy]
>>>> altDeploymentRepository =
>>>> release::default::dav:http://maven.xxxx.se:8888/repository/release
>>>> [INFO] Using alternate deployment repository
>>>> release::default::dav:http://maven.xxxx.se:8888/repository/release
>>>> Uploading:
>>>> http://maven.xxxx.se:8888/repository/release/com/xxxx/riot/riot-parent/3.0.0-R2A01/riot-parent-3.0.0-R2A01.pom
>>>> Sep 26, 2008 10:30:52 AM org.apache.commons.httpclient.HttpMethodBase
>>>> processAuthenticationResponse
>>>> INFO: Already tried to authenticate with 'Repository Archiva Managed
>>>> Repository' authentication realm at maven.xxxx.se, but still receiving:
>>>> HTTP/1.1 401 Unauthorized
>>>> Sep 26, 2008 10:30:52 AM org.apache.commons.httpclient.HttpMethodBase
>>>> processAuthenticationResponse
>>>> INFO: Already tried to authenticate with 'Repository Archiva Managed
>>>> release
>>>> Repository' authentication realm at maven.xxxx.se, but still receiving:
>>>> HTTP/1.1 401 Unauthorized
>>>> ...
>>>>
>>>> Thanks!
>>>>
>>>> solo
>>>> --
>>>> View this message in context:
>>>> http://www.nabble.com/Failed-authentication---archiva-1.1.2-tp19692615p19692615.html
>>>> Sent from the archiva-users mailing list archive at Nabble.com.
>>>>
>>>>
>>>
>>>
>>>
>>> --
>>> Brett Porter
>>> Blog: http://blogs.exist.com/bporter/
>>>
>>>
>>
>>
>
> --
> View this message in context: http://www.nabble.com/Failed-authentication---archiva-1.1.2-tp19692615p19842211.html
> Sent from the archiva-users mailing list archive at Nabble.com.
>
>



-- 
Brett Porter
Blog: http://blogs.exist.com/bporter/

Mime
View raw message