archiva-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Brett Porter" <brett.por...@gmail.com>
Subject Re: Artifact Download Extremely Slow
Date Fri, 26 Sep 2008 01:33:56 GMT
could it be related to the http vs https difference? Did you lose a
certificate set up in the upgrade?

- Brett

2008/9/26 Doron Solomon <doron.solomon@ericsson.com>:
> Hi Brett,
>
> I investigated it further and found that the problem was related to the
> proxy connector towards the Maven 1 repository on java.net.  I
> previously had this configured to
> https://maven-repository.dev.java.net/nonav/repository/ and it appeared
> to work correctly.  After poking around further, I found that this might
> be the wrong URL (even though it worked fine up until upgrading to
> Archiva 1.1.2).  By changing the URL in the remote repository definition
> in Archiva to http://download.java.net/maven/1/, my issue has been
> resolved.  I'm not sure which is the "right" URL for this repository or
> why Archiva couldn't connect to the other URL (it appears to be valid in
> a web browser).
>
> Regards,
> Doron
>
> -----Original Message-----
> From: Brett Porter [mailto:brett.porter@gmail.com]
> Sent: September 25, 2008 21:24
> To: users@archiva.apache.org
> Subject: Re: Artifact Download Extremely Slow
>
> Is it possible it is trying to reach a remote server that is configured
> to proxy that is very slow?
>
> - Brett
>
> 2008/9/26 Doron Solomon <doron.solomon@ericsson.com>:
>> Hi,
>>
>> We've just upgraded from Archiva 1.0.2 to 1.1.2 and since restarting
>> Archiva, downloading artifacts is extremely low - several minutes to
>> download an artifact of only 1 or 2 KB.
>>
>> If I browse the repository in a web browser (not through Archiva's GUI
>
>> but through the /repository directories) I noticed something
>> interesting.  Directory listings and some files are served instantly,
>> yet others seem to take minutes (3-4 on average).  I noticed that .md5
>
>> and .sha1 files are instant, whereas .pom, .jar and maven-metadata.xml
>
>> are all extremely slow.  I assume the problem is not the server on
>> which archiva is running because some files are served within
> milliseconds.
>>
>> Has anyone encountered this problem, or otherwise know how to
>> debug/fix it?  Any help would be greatly appreciated.
>>
>> Regards,
>> Doron
>>
>
>
>
> --
> Brett Porter
> Blog: http://blogs.exist.com/bporter/
>



-- 
Brett Porter
Blog: http://blogs.exist.com/bporter/

Mime
View raw message