archiva-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Randy Kamradt" <Randy.Kamr...@jda.com>
Subject RE: Archiva/Tomcat config help
Date Sat, 27 Sep 2008 02:01:35 GMT
The error message in your log is here:

Sep 26, 2008 1:33:20 PM org.apache.catalina.core.StandardContext start
SEVERE: Error listenerStart
Sep 26, 2008 1:33:20 PM org.apache.catalina.core.StandardContext start
SEVERE: Context [/archiva] startup failed due to previous errors
Sep 26, 2008 1:33:20 PM

Tomcat has such wonderful logs :)  Try using a different deployment
style, I had to deploy it several times and finally choose the method of
copying a context file to conf/localhost/Catalina/archiva.xml 

-----Original Message-----
From: waaraa1331 [mailto:waaraa1331@yahoo.com] 
Sent: Friday, September 26, 2008 6:54 PM
To: users@archiva.apache.org
Subject: Re: Archiva/Tomcat config help


When I try to go to the IP address that I have the webapp on, it does
not work.  I get a 404 status error with the description being "the
requested resource () is not available".  Tomcat is running but the
web-app is not deploying.  


Brett Porter wrote:
> 
> I don't see an error in the logs you posted. What is the problem you 
> are experiencing?
> 
> Thanks,
> Brett
> 
> 2008/9/27 waaraa1331 <waaraa1331@yahoo.com>:
>>
>> Hello,
>> I am VERY new to web-apps and am trying to set up the archiva web-app

>> on tomcat 6.0 on a solaris 10 OS.  I have looked at all the online 
>> resources and nothing seems to be able to help me.  My log is 
>> attached below.  The errors I am getting are unclear to me and I'm 
>> not sure how to go about fixing it.  Any help would be appreciated.  
>> Thanks
> 
> --
> Brett Porter
> Blog: http://blogs.exist.com/bporter/
> 
> 

--
View this message in context:
http://www.nabble.com/Archiva-Tomcat-config-help-tp19694123p19698850.htm
l
Sent from the archiva-users mailing list archive at Nabble.com.


Mime
View raw message