archiva-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Emmanuel Venisse" <emmanuel.veni...@gmail.com>
Subject Re: Active Directory Authentication
Date Wed, 27 Aug 2008 09:28:41 GMT
What is your Archiva version? 1.0?
I fixed some things about LDAP in 1.1.1

Emmanuel

On Wed, Aug 27, 2008 at 10:42 AM, Chris Anders <chris.anders@velsys.com>wrote:

> Hi guys,
>
> Digging deeper into my issue I have now moved from the default deby jdbc
> and onto mysql so I could see the data structure being created.
>
> When I start up tomcat with no tables and ldap (AD) configured the
> following tables are created under mysql:
>
> * ARCHIVA_ARTIFACT
> * JDOAUTHENTICATIONKEY
> * SECURITY_OPERATIONS
> * SECURITY_PERMISSIONS
> * SECURITY_RESOURCES
> * SECURITY_ROLES
> * SECURITY_ROLE_CHILDROLE_MAP
> * SECURITY_ROLE_PERMISSION_MAP
> * SECURITY_USERASSIGNMENT_ROLENAMES
> * SECURITY_USER_ASSIGNMENTS
>
> Everything looks fine until I restart tomcat and 2 more tables are
> created:
>
> * JDOUSER
> * JDOUSER_PREVIOUSENCODEDPASSWORDS
>
> With an exception in the tomcat log which i posted before:
> SEVERE: Exception sending context initialized event to listener instance
> of class org.apache.maven.archiva.web.startup.ArchivaStartup
> java.lang.ClassCastException:
> org.codehaus.plexus.redback.users.UserNotFoundException
>
> So i then manually added to the JDOUSER table the defined
> redback.default.admin/guest (both users exist in ldap)
>
> Restarted tomcat and this time everything came up.
>
> I still can't browse or search from the default user without logging in
> (causes another exception I have posted), however after logging in
> everything looks to be fine.
>
> Perhaps someone can make more sense out of this and raise a bug for the
> devs?
>
> Cheers,
>
> Chris
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message