archiva-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Dan Tran" <dant...@gmail.com>
Subject Re: Unable to use stage-plugin with archiva as http source
Date Sat, 26 Jul 2008 06:42:35 GMT
my suspicion is correct.

I took the contents of a archiva page at archiva.openqa.org and feed
it to the httpwagon html parser test at
http://svn.apache.org/repos/asf/maven/wagon/trunk/wagon-providers/wagon-http-shared/src/test/java/org/apache/maven/wagon/shared/http/HtmlFileListParserTest.java

The test fails since it detect no element. However when take out the
prefix "./", it is able to parse the content

note, my last note mentions about a list of one item ( a space, it is
actually an empty string) is because the stage plugin
append that item to the list when it is empty.

So who should fix this? wagon or archiva?  not much wagon can do since
cyberneko parser not able to detect the link.

-D



On Fri, Jul 25, 2008 at 10:22 PM, Brett Porter <brett.porter@gmail.com> wrote:
> great - feel free to file a bug in Archiva too - though it's not
> incorrect, it'd be better without it and we can probably fix this more
> easily than getting the updated version to the maven client.
>
> 2008/7/26 Dan Tran <dantran@gmail.com>:
>> I look the html contains for repo1.apache.org/maven2 and the archiva
>> at http://archiva.openqa.org/repository/releases/
>>
>> the repo1 shows
>> <img src="/icons/folder.gif" alt="[DIR]"> <a href="abbot/">abbot/</a>
>>    31-Oct-2005 23:09    -
>>
>> the archiva shows
>>
>> <li><a href="./org/">org/</li>
>>
>>
>> So the problem  area seems to be at the extra "./" at archiva.
>>
>> will write up a test case for this.
>>
>> -D
>>
>> On Fri, Jul 25, 2008 at 10:01 PM, Dan Tran <dantran@gmail.com> wrote:
>>> sure, i will look into it
>>>
>>> thanks
>>>
>>> -D
>>>
>>> On Fri, Jul 25, 2008 at 9:57 PM, Brett Porter <brett.porter@gmail.com>
wrote:
>>>> Yes, that'd be the place to look (it's just that it's on the end of
>>>> the stage plugin where it is occurring :)
>>>>
>>>> 2008/7/26 Dan Tran <dantran@gmail.com>:
>>>>> you mean http wagon?
>>>>>
>>>>> -D
>>>>>
>>>>> On Fri, Jul 25, 2008 at 9:45 PM, Brett Porter <brett.porter@gmail.com>
wrote:
>>>>>> That would be an issue with the stage plugin I think - the HTML on
>>>>>> Archiva looks fine to me.
>>>>>>
>>>>>> 2008/7/26 Dan Tran <dantran@gmail.com>:
>>>>>>> From the other post, is it is same error for both 1.1( mine)
and 1.0.2
>>>>>>> (other user)  archiva.  When the stage plugin asks for a list
>>>>>>> of files available at source repo ( ie the staging repo), it
gets a
>>>>>>> list of one item ( a space )
>>>>>>>
>>>>>>> on windows, the error is access deny, and unix it complains about
cant
>>>>>>> not create directory.
>>>>>>>
>>>>>>> -D
>>>>>>>
>>>>>>> On Fri, Jul 25, 2008 at 9:33 PM, Brett Porter <brett.porter@gmail.com>
wrote:
>>>>>>>> The stage plugin doesn't support http targets, that's correct.
>>>>>>>>
>>>>>>>> There was previously some bugs in the HTML rendering, but
they should
>>>>>>>> be fine under 1.1. Is that what you are seeing?
>>>>>>>>
>>>>>>>> Cheers,
>>>>>>>> Brett
>>>>>>>>
>>>>>>>> 2008/7/26 Dan Tran <dantran@gmail.com>:
>>>>>>>>> Dont think it is a bug, but worth to ask.
>>>>>>>>>
>>>>>>>>> see http://www.nabble.com/Re%3A-error-plugin-stage-to16634443.html
>>>>>>>>>
>>>>>>>>> I am using archiva 1.1 on linux
>>>>>>>>>
>>>>>>>>> -D
>>>>>>>>>
>>>>>>>>
>>>>>>>>
>>>>>>>>
>>>>>>>> --
>>>>>>>> Brett Porter
>>>>>>>> Blog: http://blogs.exist.com/bporter/
>>>>>>>>
>>>>>>>
>>>>>>
>>>>>>
>>>>>>
>>>>>> --
>>>>>> Brett Porter
>>>>>> Blog: http://blogs.exist.com/bporter/
>>>>>>
>>>>>
>>>>
>>>>
>>>>
>>>> --
>>>> Brett Porter
>>>> Blog: http://blogs.exist.com/bporter/
>>>>
>>>
>>
>
>
>
> --
> Brett Porter
> Blog: http://blogs.exist.com/bporter/
>

Mime
View raw message