archiva-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From jaxzin <Brian.R.Jack...@espn3.com>
Subject Re: [MRM-730] not fixed? Can't search on class names?
Date Sat, 26 Jul 2008 14:50:40 GMT

So I left my Archiva instance overnight to reindex everything (31k files
reported) but still no results when I search for class names with artifacts
I know are in the repository and are showing up through 'browse'.  I don't
see any failures (related to this at least) in my logs.

So to refresh, I've:
1) Shutdown my Archiva instance
2) Deleted my archiva derby database
3) Deleted my .index folders under each repository folder
4) Restarted Archiva
5) Rescanned my repositories
6) Updated my Database

Any other ideas?  I do have failures related to
http://jira.codehaus.org/browse/MRM-686, but that's only a subset of my
artifacts.  I've been testing class names within artifacts that do not have
this issue, but I wanted to mention it in case it may be related.

Another idea, is it my query?  I'm just searching on the class name, no
package name, no lucene prefixes (l'm thinking Proximity-style searches), no
trailing ".class".  Is that how its designed to be used?


jaxzin wrote:
> 
> I think I'm starting to understand. :-)  I pressed both the "Update
> Consumers" and "Update Database Now" buttons and got the following in my
> log:
> 
> 2008-07-25 23:11:11,049 [pool-1-thread-1] INFO 
> org.apache.maven.archiva.scheduled.executors.ArchivaDatabaseUpdateTaskExecutor 
> - Executing task from queue with job name: database-job:user-requested
> 2008-07-25 23:11:11,049 [pool-1-thread-1] INFO 
> org.apache.maven.archiva.scheduled.executors.ArchivaDatabaseUpdateTaskExecutor 
> - Task: Updating unprocessed artifacts
> 
> I don't see anywhere to track progress, so I'll give it a couple of hours
> to index and see if I have better search results.  Thanks for the fast
> responses everyone!
> 
> 
> 
> 
> Maria Odea Ching-5 wrote:
>> 
>> Sorry about the confusion over this, but the consumer for indexing the
>> java
>> classes/packages is the index-public-methods under db scanning.
>> So you should also execute the database scanner to be able to search for
>> it..
>> 
>> Thanks,
>> Deng
>> 
>> On Sat, Jul 26, 2008 at 10:54 AM, jaxzin <Brian.R.Jackson@espn3.com>
>> wrote:
>> 
>>>
>>> BTW, I needed to delete the database to get the scanner to recreate the
>>> .index folder.
>>>
>>>
>>>
>>> jaxzin wrote:
>>> >
>>> > I hate to be Debbie Downer but it ain't working. :-) I reindexed my
>>> > snapshots repository and it's still not working.  For my class
>>> > "disney.entrepot.util.HardDepot" I've tried the following searches all
>>> > with no results:
>>> >
>>> > HardDepot
>>> > HardDepot.class
>>> > disney.entrepot.util.HardDepot
>>> >
>>> > Since I upgraded and took an exact copy of my archiva.xml, is it
>>> possibly
>>> > my artifacts and/or indexable-content settings aren't right for this
>>> to
>>> > work?  Here's my listings off the repositoryScanning.action page:
>>> >
>>> > artifacts
>>> > **/*.pom
>>> > **/*.jar
>>> > **/*.ear
>>> > **/*.war
>>> > **/*.car
>>> > **/*.sar
>>> > **/*.mar
>>> > **/*.rar
>>> > **/*.dtd
>>> > **/*.tld
>>> > **/*.tar.gz
>>> > **/*.tar.bz2
>>> > **/*.zip
>>> >
>>> > auto-remove
>>> > **/*.bak
>>> > **/*~
>>> > **/*-
>>> >
>>> > ignored
>>> > **/.htaccess
>>> > **/KEYS
>>> > **/*.rb
>>> > **/*.sh
>>> > **/.svn/**
>>> > **/.DAV/**
>>> >
>>> > indexable-content
>>> > **/*.txt
>>> > **/*.TXT
>>> > **/*.block
>>> > **/*.config
>>> > **/*.pom
>>> > **/*.xml
>>> > **/*.xsd
>>> > **/*.dtd
>>> > **/*.tld
>>> > **/*.java
>>> >
>>> > Repository Scanning - Consumers of Known Content
>>> >       Enabled?        ID      Description
>>> >       enabled         auto-remove     Automatically Remove File from
>>> Filesystem.
>>> >       enabled         auto-rename     Automatically rename common
>>> artifact mistakes.
>>> >       enabled         create-missing-checksums        Create Missing
>>> Checksums (.sha1 &
>>> > .md5)
>>> >       enabled         index-content   Text and XML file contents
>>> indexing
>>> >       enabled         metadata-updater        Update / Create
>>> maven-metadata.xml files
>>> >       enabled         repository-purge        Purge repository of old
>>> snapshots
>>> >       enabled         update-db-artifact      Update the Artifact in
>>> the
>>> Database
>>> >       enabled         validate-checksums      Validate checksums
>>> against
>>> file.
>>> >
>>> >
>>> > Repository Scanning - Consumers of Invalid Content
>>> > There are no consumers of invalid content available.
>>> >
>>> >
>>> >
>>> >
>>> >
>>> >
>>> > Brett Porter wrote:
>>> >>
>>> >> That should do it!
>>> >>
>>> >> 2008/7/26 jaxzin <Brian.R.Jackson@espn3.com>:
>>> >>>
>>> >>> Thanks Brett.  What exactly are the instructions?  Remove the .index
>>> >>> directory and rescan?  Anything else?
>>> >>>
>>> >>>
>>> >>>
>>> >>> Brett Porter wrote:
>>> >>>>
>>> >>>> I believe that it's the index (stored in the .index directory
of
>>> the
>>> >>>> repository) that needs to be recreated. Unfortunately there
isn't
>>> an
>>> >>>> option to force this from the UI and it needs to be removed.
>>> >>>>
>>> >>>> We'll need to update the upgrade instructions for this.
>>> >>>>
>>> >>>> Cheers,
>>> >>>> Brett
>>> >>>>
>>> >>>> 2008/7/26 jaxzin <Brian.R.Jackson@espn3.com>:
>>> >>>>>
>>> >>>>> I did upgrade from 1.0.2, but I also deleted the database
and had
>>> >>>>> Archiva
>>> >>>>> 1.1
>>> >>>>> rebuild it.
>>> >>>>>
>>> >>>>>
>>> >>>>> Maria Odea Ching-5 wrote:
>>> >>>>>>
>>> >>>>>> Hi,
>>> >>>>>>
>>> >>>>>> Did you just do an upgrade from an old Archiva version?
Or was it
>>> a
>>> >>>>>> fresh
>>> >>>>>> install?
>>> >>>>>>
>>> >>>>>> Thanks,
>>> >>>>>> Deng
>>> >>>>>>
>>> >>>>>> On Fri, Jul 25, 2008 at 12:22 PM, jaxzin
>>> <Brian.R.Jackson@espn3.com
>>> >
>>> >>>>>> wrote:
>>> >>>>>>
>>> >>>>>>>
>>> >>>>>>> I was excited to see MRM-730 was listed in the release
notes for
>>> >>>>>>> Archiva
>>> >>>>>>> 1.1
>>> >>>>>>> but I'm testing it right now and I can't seem to
find any
>>> artifacts
>>> >>>>>>> by
>>> >>>>>>> class
>>> >>>>>>> name.  I've ensured that the artifact was indexed
in a
>>> repository
>>> >>>>>>> search
>>> >>>>>>> (I
>>> >>>>>>> can browse to it) and I double-checked the name
of one of the
>>> >>>>>>> classes
>>> >>>>>>> (e.g.
>>> >>>>>>> JMXPlugin) but I still get "No results found". 
What could I be
>>> >>>>>>> missing?
>>> >>>>>>> --
>>> >>>>>>> View this message in context:
>>> >>>>>>>
>>> http://www.nabble.com/-MRM-730--not-fixed--Can%27t-search-on-class-names--tp18644961p18644961.html
>>> >>>>>>> Sent from the archiva-users mailing list archive
at Nabble.com.
>>> >>>>>>>
>>> >>>>>>>
>>> >>>>>>
>>> >>>>>>
>>> >>>>>
>>> >>>>> --
>>> >>>>> View this message in context:
>>> >>>>>
>>> http://www.nabble.com/-MRM-730--not-fixed--Can%27t-search-on-class-names--tp18644961p18653075.html
>>> >>>>> Sent from the archiva-users mailing list archive at Nabble.com.
>>> >>>>>
>>> >>>>>
>>> >>>>
>>> >>>>
>>> >>>>
>>> >>>> --
>>> >>>> Brett Porter
>>> >>>> Blog: http://blogs.exist.com/bporter/
>>> >>>>
>>> >>>>
>>> >>>
>>> >>> --
>>> >>> View this message in context:
>>> >>>
>>> http://www.nabble.com/-MRM-730--not-fixed--Can%27t-search-on-class-names--tp18644961p18662363.html
>>> >>> Sent from the archiva-users mailing list archive at Nabble.com.
>>> >>>
>>> >>>
>>> >>
>>> >>
>>> >>
>>> >> --
>>> >> Brett Porter
>>> >> Blog: http://blogs.exist.com/bporter/
>>> >>
>>> >>
>>> >
>>> >
>>>
>>> --
>>> View this message in context:
>>> http://www.nabble.com/-MRM-730--not-fixed--Can%27t-search-on-class-names--tp18644961p18662566.html
>>> Sent from the archiva-users mailing list archive at Nabble.com.
>>>
>>>
>> 
>> 
> 
> 

-- 
View this message in context: http://www.nabble.com/-MRM-730--not-fixed--Can%27t-search-on-class-names--tp18644961p18667523.html
Sent from the archiva-users mailing list archive at Nabble.com.


Mime
View raw message