archiva-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Paul G <ps.gr...@googlemail.com>
Subject RE: organization name in archiva
Date Wed, 16 Apr 2008 20:30:21 GMT

I have the same problem to.


Ben Lidgey-2 wrote:
> 
> 
> No, me too. Even the corporate pom I have uploaded to show the corporate
> icon etc displays the details as numbers as you describe. Is there a JIRA
> ticket for it?
> 
> Ben
> 
>> -----Original Message-----
>> From: Benoit Decherf [mailto:decherfb@yahoo-inc.com]
>> Sent: 15 April 2008 10:32
>> To: archiva-users@maven.apache.org
>> Subject: Re: organization name in archiva
>>
>> I am the only one to have this problem ?
>>
>> Benoit
>>
>> Benoit Decherf wrote:
>> > Hi,
>> >
>> > Why don't you show the organization name in the link of the
>> > organization ?
>> > For example, in the component org.apache.maven:maven, The
>> organization
>> > field show a link with name "98". It should be : "Apache Software
>> > Foundation"
>> >
>> > Benoit
>>
>>
> 
> 
> This e-mail is confidential and intended solely for the use of the
> individual(s) to whom it is addressed. Any views or opinions expressed are
> those of the author. If you are not the intended recipient, please be
> advised that any use, dissemination, printing or copying of this email is
> strictly prohibited.
> 
> 
> 

-- 
View this message in context: http://www.nabble.com/organization-name-in-archiva-tp16596130p16732884.html
Sent from the archiva-users mailing list archive at Nabble.com.


Mime
View raw message