archiva-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Brett Porter" <brett.por...@gmail.com>
Subject Re: archiva-1.0.2 eta?
Date Thu, 13 Mar 2008 23:42:01 GMT
What is the error you are getting? I tried the one you previously
posted to the list and it ran through the unit tests on the branch
just fine.

- Brett

On 14/03/2008, Jason Chaffee <jason_chaffee@tvworks.com> wrote:
> I am using the SNAPSHOT that Brett provided, and MRM-691 seems to be
>  fixed, but not MRM-632 as I am still seeing that for some artifacts.
>
>
>  -----Original Message-----
>  From: greyfairer1 [mailto:greyfairer+nabble@gmail.com]
>  Sent: Thursday, March 13, 2008 9:20 AM
>  To: archiva-users@maven.apache.org
>
> Subject: Re: archiva-1.0.2 eta?
>
>
>  So, apart from the log file issues, are MR-632 and MRM-691 fixed in the
>  1.02-SNAPSHOT release? Or should I build archiva from trunk to check?
>
>
>  Brett Porter wrote:
>  >
>  > Are these issues new, or were they present before (just wondering if
>  > it's a regression because of my changes). Anyway, I can add more
>  > tests.
>  >
>  > How is the performance/stability after a little while now?
>  >
>  > - Brett
>  >
>  > On 27/02/2008, Jason Chaffee <jason_chaffee@tvworks.com> wrote:
>  >> Looks like I still have some issues.  I have attached parts of the
>  log
>  >>  file because the entire file is too large.  Let me know if you would
>  >>  like any other information.  I am using the same archiva.xml as
>  before.
>  >>  These errors may be due to some non-standard artifacts in our repo,
>  but
>  >>  most of them do seem correct to me.  I do know that we have some
>  >>  artifacts that do not have poms though.
>  >>
>  >
>  >
>
>  --
>  View this message in context:
>  http://www.nabble.com/archiva-1.0.2-eta--tp15643198p16030511.html
>  Sent from the archiva-users mailing list archive at Nabble.com.
>
>


-- 
Brett Porter
Blog: http://blogs.exist.com/bporter/

Mime
View raw message