archiva-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Lustig, Marc (Allianz Deutschland AG)" <EXTERN.LUSTIG_M...@allianz.de>
Subject AW: Inproper form validation and UI crash
Date Mon, 17 Mar 2008 09:35:20 GMT

addendum:  clicking on the menu "Find Artifact" causes also IE6 to crash, so it's definately
not a bug in the browser, it's some bug in the AJAX-library.

/m

-----Ursprüngliche Nachricht-----
Von: Lustig, Marc (Allianz Deutschland AG) 
Gesendet: Montag, 17. März 2008 10:32
An: archiva-users@maven.apache.org
Betreff: Inproper form validation and UI crash

 
I have installed Archiva on a JBoss 5-beta instance and it seems to
start up properly.
It's possible to browse the menu and to do a search using Firefox 2.

When we try to add a repository (button "add repository"), Archiva is
complaining about the value for "Repository Purge By Days Older Than"
not being in the proper range, which is actually not the case.
Furthermore, now the button "add repository" is non-working! It's not
possible to send the form anymore. There is no Javascript error
reported. The menu is still working.
There is no exception in the log-file.

I heard that other people have experienced similar problems running
Archiva on JBoss/Tomcat. Has there been any investigation regarding the
cause of this?
Any suggestion?
 

Btw, clicking on the menu "Find Artifact" causes to crash Firefox
2.0.0.12 on windows.
It seems the AJAX-library that drives archiva is somewhat corrupt.

/m

Mime
View raw message