archiva-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Paul G <ps.gr...@googlemail.com>
Subject Re: Deploy artifact to archiva for the first time - error
Date Fri, 28 Mar 2008 16:14:31 GMT

I just keep getting connection refused!!!

Brett Porter wrote:
> 
> Do you get any errors in the Archiva logs?
> 
> I certainly get 40x errors from Maven when deploying to Archiva using
> the DAV wagon - what version of the wagon are you using?
> 
> Can you try using just http:// instead of dav:http:// ?
> 
> Thanks,
> Brett
> 
> On 28/03/2008, Paul G <ps.grove@googlemail.com> wrote:
>>
>>  Brett,
>>
>>  I have tried adding a user with repository observer and manager roles
>> and
>>  have also tried giving the guest user the repository manager role as
>> well.
>>  But still it does not work. I have even tried putting a wrong
>> password/wrong
>>  user name in my settings.xml to see what sort of error I get back, but I
>>  still got the same error. I even tried to deploy the snapshot to the
>> realse
>>  only repo and I still got the same error.
>>
>>  Now I'm really confused, must admit I got artifactory working quicker
>> that
>>  this!
>>
>>  Below is my user set up in settings.xml
>>  <server>
>>
>>               <id>archiva.team.snapshot</id>
>>
>>               <username>deployer</username>
>>               <password>password1234</password>
>>  </server>
>>
>>
>>
>>
>>  Brett Porter wrote:
>>  >
>>  > I think this is a result of not having permissions to write that file
>>  > on the server
>>  >
>>  > On 28/03/2008, Paul G <ps.grove@googlemail.com> wrote:
>>  >>
>>  >>  I have just set Archiva as per the docs my build works fine all the
>>  >> artifacts
>>  >>  are downloaded within Archiva. But when I come to deploy to a newly
>>  >> created
>>  >>  repository managed by Archiva using web dav I get the following
>> error
>>  >>  [INFO] Error deploying artifact: Resource to deploy not found: File:
>>  >>
>>  >>
>> http://localhost:8800/archiva/repository/team_snapshot/psg/scratch/beanUtils/BeanUtilsEx/0.0.1-SNAPSHOT/BeanUtilsEx-0.0.1-20080327.223426-1.jar
>>  >>  does not exist
>>  >>
>>  >>  This is my pom file
>>  >>  <distributionManagement>
>>  >>                 <repository>
>>  >>                         <id>archiva.team.release</id>
>>  >>                         <name>Internal Release Repository</name>
>>  >>                         <url>
>>  >>
>>  >> dav:http://localhost:8800/archiva/repository/team_release/
>>  >>                         </url>
>>  >>                 </repository>
>>  >>                 <snapshotRepository>
>>  >>                         <id>archiva.team.snapshot</id>
>>  >>                         <name>Internal Snapshot Repository</name>
>>  >>                         <url>
>>  >>
>>  >> dav:http://localhost:8800/archiva/repository/team_snapshot/
>>  >>                         </url>
>>  >>                 </snapshotRepository>
>>  >>         </distributionManagement>
>>  >>
>>  >>  Why is webdav complaining the artifact is not found, surely it is
>> not
>>  >> there
>>  >>  as it is the first time I have deployed?
>>  >>  Help I'm confused. Below is the full stack trace when running in
>> debug.
>>  >>  [INFO] Error deploying artifact: Resource to deploy not found: File:
>>  >>  http://loca
>>  >>
>>  >>
>> lhost:8800/archiva/repository/team_snapshot/psg/scratch/beanUtils/BeanUtilsEx/0.
>>  >>  0.1-SNAPSHOT/BeanUtilsEx-0.0.1-20080327.224101-1.jar does not exist
>>  >>
>>  >>  [INFO]
>>  >> 
>> ------------------------------------------------------------------------
>>  >>  [INFO] Trace
>>  >>  org.apache.maven.lifecycle.LifecycleExecutionException: Error
>> deploying
>>  >>  artifact
>>  >>  : Resource to deploy not found: File:
>>  >>  http://localhost:8800/archiva/repository/t
>>  >>
>>  >>
>> eam_snapshot/psg/scratch/beanUtils/BeanUtilsEx/0.0.1-SNAPSHOT/BeanUtilsEx-0.0.1-
>>  >>  20080327.224101-1.jar does not exist
>>  >>         at
>>  >> 
>> org.apache.maven.lifecycle.DefaultLifecycleExecutor.executeGoals(Defa
>>  >>  ultLifecycleExecutor.java:564)
>>  >>         at
>>  >> 
>> org.apache.maven.lifecycle.DefaultLifecycleExecutor.executeGoalWithLi
>>  >>  fecycle(DefaultLifecycleExecutor.java:480)
>>  >>         at
>>  >> 
>> org.apache.maven.lifecycle.DefaultLifecycleExecutor.executeGoal(Defau
>>  >>  ltLifecycleExecutor.java:459)
>>  >>         at
>>  >> 
>> org.apache.maven.lifecycle.DefaultLifecycleExecutor.executeGoalAndHan
>>  >>  dleFailures(DefaultLifecycleExecutor.java:311)
>>  >>         at
>>  >> 
>> org.apache.maven.lifecycle.DefaultLifecycleExecutor.executeTaskSegmen
>>  >>  ts(DefaultLifecycleExecutor.java:278)
>>  >>         at
>>  >> 
>> org.apache.maven.lifecycle.DefaultLifecycleExecutor.execute(DefaultLi
>>  >>  fecycleExecutor.java:143)
>>  >>         at
>> org.apache.maven.DefaultMaven.doExecute(DefaultMaven.java:333)
>>  >>         at
>> org.apache.maven.DefaultMaven.execute(DefaultMaven.java:126)
>>  >>         at org.apache.maven.cli.MavenCli.main(MavenCli.java:282)
>>  >>         at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Native
>> Method)
>>  >>         at
>>  >> 
>> sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke(NativeMethodAccessorImpl.
>>  >>  java:39)
>>  >>         at
>>  >> 
>> sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(DelegatingMethodAcces
>>  >>  sorImpl.java:25)
>>  >>         at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:585)
>>  >>         at
>>  >>  org.codehaus.classworlds.Launcher.launchEnhanced(Launcher.java:315)
>>  >>         at
>> org.codehaus.classworlds.Launcher.launch(Launcher.java:255)
>>  >>         at
>>  >> 
>> org.codehaus.classworlds.Launcher.mainWithExitCode(Launcher.java:430)
>>  >>
>>  >>         at org.codehaus.classworlds.Launcher.main(Launcher.java:375)
>>  >>  Caused by: org.apache.maven.plugin.MojoExecutionException: Error
>>  >> deploying
>>  >>  artif
>>  >>  act: Resource to deploy not found: File:
>>  >>  http://localhost:8800/archiva/repositor
>>  >>
>>  >>
>> y/team_snapshot/psg/scratch/beanUtils/BeanUtilsEx/0.0.1-SNAPSHOT/BeanUtilsEx-0.0
>>  >>  .1-20080327.224101-1.jar does not exist
>>  >>         at
>>  >> 
>> org.apache.maven.plugin.deploy.DeployMojo.execute(DeployMojo.java:174
>>  >>  )
>>  >>         at
>>  >> 
>> org.apache.maven.plugin.DefaultPluginManager.executeMojo(DefaultPlugi
>>  >>  nManager.java:447)
>>  >>         at
>>  >> 
>> org.apache.maven.lifecycle.DefaultLifecycleExecutor.executeGoals(Defa
>>  >>  ultLifecycleExecutor.java:539)
>>  >>         ... 16 more
>>  >>  Caused by:
>>  >> org.apache.maven.artifact.deployer.ArtifactDeploymentException:
>>  >>  Error
>>  >>   deploying artifact: Resource to deploy not found: File:
>>  >>  http://localhost:8800/a
>>  >>
>>  >>
>> rchiva/repository/team_snapshot/psg/scratch/beanUtils/BeanUtilsEx/0.0.1-SNAPSHOT
>>  >>  /BeanUtilsEx-0.0.1-20080327.224101-1.jar does not exist
>>  >>         at
>>  >> 
>> org.apache.maven.artifact.deployer.DefaultArtifactDeployer.deploy(Def
>>  >>  aultArtifactDeployer.java:94)
>>  >>         at
>>  >> 
>> org.apache.maven.plugin.deploy.DeployMojo.execute(DeployMojo.java:162
>>  >>  )
>>  >>         ... 18 more
>>  >>  Caused by: org.apache.maven.wagon.TransferFailedException: Resource
>> to
>>  >>  deploy no
>>  >>  t found: File:
>>  >>  http://localhost:8800/archiva/repository/team_snapshot/psg/scratc
>>  >>
>>  >>
>> h/beanUtils/BeanUtilsEx/0.0.1-SNAPSHOT/BeanUtilsEx-0.0.1-20080327.224101-1.jar
>>  >>  d
>>  >>  oes not exist
>>  >>         at
>>  >> 
>> org.apache.maven.artifact.manager.DefaultWagonManager.putRemoteFile(D
>>  >>  efaultWagonManager.java:276)
>>  >>         at
>>  >> 
>> org.apache.maven.artifact.manager.DefaultWagonManager.putArtifact(Def
>>  >>  aultWagonManager.java:153)
>>  >>         at
>>  >> 
>> org.apache.maven.artifact.deployer.DefaultArtifactDeployer.deploy(Def
>>  >>  aultArtifactDeployer.java:80)
>>  >>         ... 19 more
>>  >>  Caused by: org.apache.maven.wagon.ResourceDoesNotExistException:
>> File:
>>  >>  http://lo
>>  >>
>>  >>
>> calhost:8800/archiva/repository/team_snapshot/psg/scratch/beanUtils/BeanUtilsEx/
>>  >>  0.0.1-SNAPSHOT/BeanUtilsEx-0.0.1-20080327.224101-1.jar does not
>> exist
>>  >>         at
>>  >> 
>> org.apache.maven.wagon.providers.webdav.WebDavWagon.put(WebDavWagon.j
>>  >>  ava:302)
>>  >>         at
>>  >> 
>> org.apache.maven.artifact.manager.DefaultWagonManager.putRemoteFile(D
>>  >>  efaultWagonManager.java:237)
>>  >>         ... 21 more
>>  >>
>>  >> --
>>  >>  View this message in context:
>>  >>
>> http://www.nabble.com/Deploy-artifact-to-archiva-for-the-first-time---error-tp16339554p16339554.html
>>  >>  Sent from the archiva-users mailing list archive at Nabble.com.
>>  >>
>>  >>
>>  >
>>  >
>>  > --
>>  > Brett Porter
>>  > Blog: http://blogs.exist.com/bporter/
>>  >
>>  >
>>
>>
>> --
>>  View this message in context:
>> http://www.nabble.com/Deploy-artifact-to-archiva-for-the-first-time---error-tp16339554p16349000.html
>>
>> Sent from the archiva-users mailing list archive at Nabble.com.
>>
>>
> 
> 
> -- 
> Brett Porter
> Blog: http://blogs.exist.com/bporter/
> 
> 

-- 
View this message in context: http://www.nabble.com/Deploy-artifact-to-archiva-for-the-first-time---error-tp16339554p16352983.html
Sent from the archiva-users mailing list archive at Nabble.com.


Mime
View raw message