archiva-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Brett Porter" <brett.por...@gmail.com>
Subject Re: Separating the base from the installation not working
Date Tue, 19 Feb 2008 07:38:23 GMT
${appserver.base} should work, but if not you can hardcode it

On 19/02/2008, Martin Hoeller <martin@xss.co.at> wrote:
> On 19 Feb 2008, Martin Hoeller wrote:
>
> > On 19 Feb 2008, Brett Porter wrote:
> >
> > > oops - you need to edit plexus.xml too.
> >
> > Which one, a find -name plexus.xml gives me this:
> >
> > ./archiva-data/conf/plexus.xml
> > ./apache-archiva-1.0.1/conf/plexus.xml
> > ./apache-archiva-1.0.1/apps/archiva/conf/plexus.xml
> >
> > I assume it's either the first or the second one.
>
> ./archiva-data/conf/plexus.xml seems to be the right one. There is the
> following that should probably be changed:
>
> ...
>               <property>
>                 <name>url</name>
>                 <value>jdbc:derby:${plexus.home}/data/users/database;create=true</value>
>               </property>
> ...
>               <property>
>                 <name>url</name>
>                 <value>jdbc:derby:${plexus.home}/data/archiva/database;create=true</value>
>               </property>
>
> Changing ${plexus.home} to ${plexus.base} changed the location but not as
> I wanted as plexus.base seems not to be defined. Can I use PLEXUS_BASE
> somehow or do I have to hardcode the path?
>
> - martin
> --
> Martin Höller                   | martin.hoeller@xss.co.at
> *x Software + Systeme           | http://www.xss.co.at/
> Karmarschgasse 51/2/20          | Tel: +43-1-6060114-30
> A-1100 Vienna, Austria          | Fax: +43-1-6060114-71
>
>


-- 
Brett Porter
Blog: http://blogs.exist.com/bporter/

Mime
View raw message