archiva-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Brett Porter" <brett.por...@gmail.com>
Subject Re: maven, archiva, and hibernate
Date Mon, 18 Feb 2008 20:20:35 GMT
I responded on the users@maven.apache.org list since this was cross-posted.

On 19/02/2008, Benjamin Scribner <bscribner@traxtech.net> wrote:
> Hi,
>
> Currently, I am having an issue with maven while using an internal
> archiva repository. Our development repository is hosted on a local
> server and in any project poms, we include the repository like this:
>
> <repositories>
>     <repository>
>       <id>internal</id>
>       <url>https://maven.mycompany.com/repository/internal</url>
>       <releases>
>         <enabled>true</enabled>
>       </releases>
>       <snapshots>
>           <enabled>true</enabled>
>       </snapshots>
>       <layout>default</layout>
>     </repository>
> </repositories>
>
> Also, I am using the 2.0 version of the hibernate3-maven-plugin.
>
> The problem is that whenever I build my project, the hibernate plugin
> does not create the database table structure correctly. Constraints are
> in the wrong order. However, when I build the project in offline mode,
> the hibernate plugin works correctly.
>
> I have tried using a different version of the hibernate plugin in case
> there is a bad version in local server's repository, but that does not
> solve the problem. As long as I am connected to the local repository, my
> build fails. If I run the build just using the repository on my own
> computer, the build passes.
>
> Does anyone have any suggestions for steps to take to solve this issue?
> Please let me know what other resources I can include to help solve this
> issue.
>
> Thanks,
> Ben
>


-- 
Brett Porter
Blog: http://blogs.exist.com/bporter/

Mime
View raw message