archiva-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Brett Porter" <brett.por...@gmail.com>
Subject Re: [Archiva] network proxy always used
Date Thu, 03 Jan 2008 02:04:57 GMT
Thanks Arnaud - would you be able to add that to the Archiva docs? :)

Cheers,
Brett

On 03/01/2008, Arnaud HERITIER <aheritier@gmail.com> wrote:
> It's working fine. thanks.
> We have to document it.
> Another thing for what I didn't find a documentation : cron expressions. I
> have to refer to the continuum doc.
>
> Arnaud
>
> On Dec 28, 2007 11:13 PM, Brett Porter <brett.porter@gmail.com> wrote:
>
> > Yes, a file URL will work - but if those repositories are proxies
> > themselves only the HTTP version will trigger a remote proxy.
> >
> > - Brett
> >
> > On 29/12/2007, Arnaud HERITIER <aheritier@gmail.com> wrote:
> > > I have a similar problem since I upgraded to 1.0. I can't proxy some
> > local
> > > repositories.
> > > I'll try to make some tests to see if it can be related to proxy
> > settings.
> > > Some of those repositories are on the same server. How can I access to
> > them.
> > > Can I put an url for a remote repo like file:///some/where/on/my/server/
> > ??
> > >
> > > Arnaud
> > >
> > > On Dec 18, 2007 12:43 AM, Brett Porter <brett.porter@gmail.com> wrote:
> > >
> > > > It sounds like a bug, but it's hard to tell. Can you file an issue in
> > > > JIRA, and if possible attach your configuration file? (check passwords
> > > > have been removed).
> > > >
> > > > Is the internal repository available on the filesystem either by being
> > > > on the same machine or as a share? This should work instead if it is
> > > > available.
> > > >
> > > > - Brett
> > > >
> > > > On 18/12/2007, Reynard Jacques <Jacques.Reynard@atosorigin.com>
wrote:
> > > > > Hello,
> > > > >
> > > > > I've installed Archiva 1.0 as a Maven proxy repository for internet
> >  and
> > > > > corporate repositories. I've added the remote Internet Repositories,
> > the
> > > > > network proxy and the proxy connectors.
> > > > >
> > > > > It works well for the internet repositories but when Archiva tries
> > to
> > > > > connect to the corporate repository in the same subnetwork, Archiva
> > uses
> > > > > the network proxy despite the proxy connector is set to Direct
> > > > > Connection. If no proxy connectors is defined, Archiva didn't try
to
> > get
> > > > > data form the corporate repository.
> > > > >
> > > > > Could you tell me if it is a bug or a mistake in the configuration
?
> > > > >
> > > > > I really need to be able to configure some remote repositories
> > through a
> > > > > proxy and one direct.
> > > > >
> > > > >
> > > > > Thanks in advance for your answer
> > > > >
> > > > > Jacques REYNARD
> > > > >
> > > > >
> > > >
> > > >
> > > > --
> > > > Brett Porter
> > > > Blog: http://www.devzuz.org/blogs/bporter/
> > > >
> > >
> > >
> > >
> > > --
> > > ..........................................................
> > > Arnaud HERITIER
> > > ..........................................................
> > > OCTO Technology - aheritier AT octo DOT com
> > > www.octo.com | blog.octo.com
> > > ..........................................................
> > > ASF - aheritier AT apache DOT org
> > > www.apache.org | maven.apache.org
> > > ...........................................................
> > >
> >
> >
> > --
> > Brett Porter
> > Blog: http://www.devzuz.org/blogs/bporter/
> >
>
>
>
> --
> ..........................................................
> Arnaud HERITIER
> ..........................................................
> OCTO Technology - aheritier AT octo DOT com
> www.octo.com | blog.octo.com
> ..........................................................
> ASF - aheritier AT apache DOT org
> www.apache.org | maven.apache.org
> ...........................................................
>


-- 
Brett Porter
Blog: http://www.devzuz.org/blogs/bporter/

Mime
View raw message