archiva-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Maria Odea Ching" <och...@apache.org>
Subject Re: Cannot install on Windows!
Date Wed, 23 Jan 2008 02:32:04 GMT
Was the installation directory of Archiva in C:\Program Files\Research by
any chance? Looks like it had a problem with the space in 'Program Files'..
Could you try it at the root directory instead?

If the problem still persists, could you please file a jira for this?
Thanks!

-Deng

On Jan 22, 2008 11:04 PM, Clifton <clifton.craig@gmail.com> wrote:

>
> I've been watching the Archiva project for a while now and I really want
> to
> start using it since its been released. However, I've never been
> successful
> in getting Archiva to install and run properly. I just downloaded the
> standalone distro this morning and tried running run.bat console and I get
> the following error:
>
> wrapper  | --> Wrapper Started as Console
> wrapper  | Launching a JVM...
> jvm 1    | java.lang.NoClassDefFoundError: Files\Research
> jvm 1    | Exception in thread "main"
> wrapper  | JVM exited while loading the application.
> wrapper  | Launching a JVM...
> jvm 2    | java.lang.NoClassDefFoundError: Files\Research
> jvm 2    | Exception in thread "main"
> wrapper  | JVM exited while loading the application.
> wrapper  | Launching a JVM...
> jvm 3    | java.lang.NoClassDefFoundError: Files\Research
> jvm 3    | Exception in thread "main"
> wrapper  | JVM exited while loading the application.
> wrapper  | Launching a JVM...
> jvm 4    | java.lang.NoClassDefFoundError: Files\Research
> jvm 4    | Exception in thread "main"
> wrapper  | JVM exited while loading the application.
> wrapper  | Launching a JVM...
> jvm 5    | java.lang.NoClassDefFoundError: Files\Research
> jvm 5    | Exception in thread "main"
> wrapper  | JVM exited while loading the application.
> wrapper  | There were 5 failed launches in a row, each lasting less than
> 300
> seconds.  Giving up.
> wrapper  |   There may be a configuration problem: please check the logs.
> wrapper  | <-- Wrapper Stopped
> Could someone advise me what the problem is? I might try just plugging the
> war into an instance of Tomcat for now and see how far I get with that.
> Still I'm a little nervous about using this for production.
> --
> View this message in context:
> http://www.nabble.com/Cannot-install-on-Windows%21-tp15020396p15020396.html
> Sent from the archiva-users mailing list archive at Nabble.com.
>
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message