archiva-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Joakim Erdfelt <joa...@erdfelt.com>
Subject Re: Starting from scratch
Date Thu, 18 Oct 2007 19:06:55 GMT
This is likely related to the JIRA 
http://jira.codehaus.org/browse/MRM-543, which was closed recently.

Stay tuned for the end of this week, early next week.
We are in the final stages of a 1.0-beta-3 release.

Keep an eye out here for the list of issues fixed with 1.0-beta-3
http://jira.codehaus.org/secure/ReleaseNote.jspa?projectId=10980&styleName=Html&version=13660

cbrown wrote:
>    I have done exactly that - several times - usually to verify that
> changes I've made in Archiva haven't screwed something up - and a couple
> times because something I downloaded caused maven to choke and do
> nothing.
>
>    However, I also do have problems with snapshot plugins when doing a
> 'mvn -U' or a 'mvn clean'.  I assume I am missing a reference to a
> snapshot repo somewhere, or that the exclusion of snapshots on my
> Archiva 'internal' repo blocks them.
>
> --CB
>
> On Tue, 2007-10-16 at 11:11 +0200, Kristof Jozsa wrote:
>   
>> Hi,
>>
>> do I assume correctly that if I had a correct archiva repo set up and the
>> correct local mirrorOf * setting in my settings.xml, after wiping out my whole
>> ~/.m2/repository/ directory I could do a successful build with mvn?
>>
>> Appearently that's not the case for me, not even the resource or the
>> clean-plugin can be downloaded after a completely removed local repository. I
>> really wonder what's wrong but first I'd love to get a confirmation that the
>> case above should work and my understanding of the concepts is correct..
>>
>> thx,
>> Kristof


-- 
- Joakim Erdfelt
  joakim@erdfelt.com
  Open Source Software (OSS) Developer


Mime
View raw message