archiva-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Arnaud HERITIER" <aherit...@gmail.com>
Subject Re: Deploy Maven 1 artifacts to Archiva
Date Wed, 10 Oct 2007 06:49:51 GMT
Webdav deployment will not work on 1.1 because it requires a oldest version
of the commons-httpclient which is used in the core.
I made some tests before the release of 1.1. The webdav deployment worked by
downgrading httpclient everywhere, but it also created several issues in
some others plugins.

Regards

Arnaud

On 10/10/2007, Brett Porter <brett.porter@gmail.com> wrote:
>
> What version of Maven are you using? I believe webdav can work under
> 1.1, though I haven't tried it.
>
> You can also use an alternate deployment technique (scp, ftp) to drop
> it directly into the repository directory on the server - Archiva will
> pick it up on the next repository scan.
>
> Cheers,
> Brett
>
> On 10/10/2007, Zach Legein <zlegein@lowermybills.com> wrote:
> > Hi All,
> >
> >
> >
> > How can I deploy an internal maven1 artifact as a snapshot to Archiva?
> > It seems I need to use wagon-webdav, which doesn't exists for maven1.
> > How do I configure my project.properties file to do this?
> >
> >
> >
> > Thanks
> >
> >
> >
> > -zach
> >
> >
> >
> >
>
>
> --
> Brett Porter
> Blog: http://www.devzuz.org/blogs/bporter/
>



-- 
..........................................................
Arnaud HERITIER
..........................................................
OCTO Technology - aheritier AT octo DOT com
www.octo.com | blog.octo.com
..........................................................
ASF - aheritier AT apache DOT org
www.apache.org | maven.apache.org
...........................................................

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message