archiva-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Minto van der Sluis <mi...@multimach.com>
Subject Re: Building archiva failed
Date Wed, 20 Dec 2006 09:17:06 GMT

Issues is filed under MRM-252

http://jira.codehaus.org/browse/MRM-252

regards,

Minto


Emmanuel Venisse wrote:
> 
> Can you file an issue? We'll look at it later.
> 
> Emmanuel
> 
> Minto van der Sluis a écrit :
>> Hi folks,
>> 
>> Just tried building archiva with JDK 6 and it fails again. Has anyone
>> else
>> tried to build archiva with JDK 6?
>> 
>> Building with JDK 5 works fine.
>> 
>> regards,
>> 
>> Minto van der Sluis
>> 
>> 
>> 
>> 
>> 
>> Minto van der Sluis wrote:
>>> Hi folks,
>>>
>>> I just tried to build archiva like mentioned in the documentation.
>>> Unfortunately I get 'rewarded' with an error. When I do mvn install I
>>> get
>>> the following error:
>>>
>>> ...
>>> [INFO]
>>> ----------------------------------------------------------------------------
>>> [INFO] Building Archiva Runtime Generator
>>> [INFO]    task-segment: [install]
>>> [INFO]
>>> ----------------------------------------------------------------------------
>>> [INFO] [plexus:descriptor {execution: default}]
>>> [WARNING] Specified source directory isn't a directory:
>>> '/home/minto/rommel/test/maven/archiva/archiva-plexus-runtime/src/main/java'.
>>> [INFO] [resources:resources]
>>> [INFO] Using default encoding to copy filtered resources.
>>> [INFO] [plexus:merge-descriptors {execution: default}]
>>> [INFO] [compiler:compile]
>>> [INFO] No sources to compile
>>> [INFO] [resources:testResources]
>>> [INFO] Using default encoding to copy filtered resources.
>>> [INFO] [compiler:testCompile]
>>> [INFO] No sources to compile
>>> [INFO] [surefire:test]
>>> [INFO] No tests to run.
>>> [INFO] [jar:jar]
>>> [WARNING] JAR will be empty - no content was marked for inclusion!
>>> [INFO] Building jar:
>>> /home/minto/rommel/test/maven/archiva/archiva-plexus-runtime/target/archiva-plexus-runtime-1.0-SNAPSHOT.jar
>>> [WARNING] DEPRECATED [descriptor]: Please use descriptors instead
>>> [INFO] [assembly:single {execution: default}]
>>> [INFO]
>>> ------------------------------------------------------------------------
>>> [ERROR] BUILD ERROR
>>> [INFO]
>>> ------------------------------------------------------------------------
>>> [INFO] Error creating assembly: You must set at least one file.
>>>
>>> [INFO]
>>> ------------------------------------------------------------------------
>>> [INFO] Trace
>>> org.apache.maven.lifecycle.LifecycleExecutionException: Error creating
>>> assembly:
>>>  You must set at least one file.
>>>         at
>>> org.apache.maven.lifecycle.DefaultLifecycleExecutor.executeGoals(Defa
>>> ultLifecycleExecutor.java:559)
>>>         at
>>> org.apache.maven.lifecycle.DefaultLifecycleExecutor.executeGoalWithLi
>>> fecycle(DefaultLifecycleExecutor.java:475)
>>>         at
>>> org.apache.maven.lifecycle.DefaultLifecycleExecutor.executeGoal(Defau
>>> ltLifecycleExecutor.java:454)
>>> ...
>>>
>>> However everthing seems to compile just fine as mvn compile does not
>>> give
>>> me an error.
>>>
>>> You guys probably wanna know what revision I am on, so here it is:
>>>
>>>     minto@noisy:~/rommel/test/maven/archiva$ svn up
>>>     At revision 482978.
>>>
>>> Does anyone have a clue what caused this?
>>>
>>> Kind regards,
>>>
>>> Minto van der Sluis
>>>
>>>
>> 
> 
> 
> 

-- 
View this message in context: http://www.nabble.com/Building-archiva-failed-tf2766950.html#a7986882
Sent from the archiva-users mailing list archive at Nabble.com.


Mime
View raw message