archiva-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Emmanuel Venisse <emman...@venisse.net>
Subject Re: Building archiva failed
Date Mon, 18 Dec 2006 17:33:16 GMT
Can you file an issue? We'll look at it later.

Emmanuel

Minto van der Sluis a écrit :
> Hi folks,
> 
> Just tried building archiva with JDK 6 and it fails again. Has anyone else
> tried to build archiva with JDK 6?
> 
> Building with JDK 5 works fine.
> 
> regards,
> 
> Minto van der Sluis
> 
> 
> 
> 
> 
> Minto van der Sluis wrote:
>> Hi folks,
>>
>> I just tried to build archiva like mentioned in the documentation.
>> Unfortunately I get 'rewarded' with an error. When I do mvn install I get
>> the following error:
>>
>> ...
>> [INFO]
>> ----------------------------------------------------------------------------
>> [INFO] Building Archiva Runtime Generator
>> [INFO]    task-segment: [install]
>> [INFO]
>> ----------------------------------------------------------------------------
>> [INFO] [plexus:descriptor {execution: default}]
>> [WARNING] Specified source directory isn't a directory:
>> '/home/minto/rommel/test/maven/archiva/archiva-plexus-runtime/src/main/java'.
>> [INFO] [resources:resources]
>> [INFO] Using default encoding to copy filtered resources.
>> [INFO] [plexus:merge-descriptors {execution: default}]
>> [INFO] [compiler:compile]
>> [INFO] No sources to compile
>> [INFO] [resources:testResources]
>> [INFO] Using default encoding to copy filtered resources.
>> [INFO] [compiler:testCompile]
>> [INFO] No sources to compile
>> [INFO] [surefire:test]
>> [INFO] No tests to run.
>> [INFO] [jar:jar]
>> [WARNING] JAR will be empty - no content was marked for inclusion!
>> [INFO] Building jar:
>> /home/minto/rommel/test/maven/archiva/archiva-plexus-runtime/target/archiva-plexus-runtime-1.0-SNAPSHOT.jar
>> [WARNING] DEPRECATED [descriptor]: Please use descriptors instead
>> [INFO] [assembly:single {execution: default}]
>> [INFO]
>> ------------------------------------------------------------------------
>> [ERROR] BUILD ERROR
>> [INFO]
>> ------------------------------------------------------------------------
>> [INFO] Error creating assembly: You must set at least one file.
>>
>> [INFO]
>> ------------------------------------------------------------------------
>> [INFO] Trace
>> org.apache.maven.lifecycle.LifecycleExecutionException: Error creating
>> assembly:
>>  You must set at least one file.
>>         at
>> org.apache.maven.lifecycle.DefaultLifecycleExecutor.executeGoals(Defa
>> ultLifecycleExecutor.java:559)
>>         at
>> org.apache.maven.lifecycle.DefaultLifecycleExecutor.executeGoalWithLi
>> fecycle(DefaultLifecycleExecutor.java:475)
>>         at
>> org.apache.maven.lifecycle.DefaultLifecycleExecutor.executeGoal(Defau
>> ltLifecycleExecutor.java:454)
>> ...
>>
>> However everthing seems to compile just fine as mvn compile does not give
>> me an error.
>>
>> You guys probably wanna know what revision I am on, so here it is:
>>
>>     minto@noisy:~/rommel/test/maven/archiva$ svn up
>>     At revision 482978.
>>
>> Does anyone have a clue what caused this?
>>
>> Kind regards,
>>
>> Minto van der Sluis
>>
>>
> 


Mime
View raw message