archiva-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Mohni, Daniel" <daniel.mo...@ch.unisys.com>
Subject RE: [solved] missing Administration tasks in daily build
Date Wed, 27 Sep 2006 09:05:59 GMT
just for the records, this is a stupid error of my configuration
behind a Apache webserver using a vhost

working vhost-config:

NameVirtualHost archiva.your-domain:*

<VirtualHost archiva.your-domain:*>
   ServerName archiva.your-domain
   ServerAlias archiva

   RewriteEngine On
   RewriteRule ^/archiva/(.*) http://your-server:8080/archiva/$1 [P,L]
   RewriteRule ^/(.*) http://your-server:8080/archiva/$1 [P,L]

   ProxyPreserveHost On
   ProxyPassReverse / http://your-server:8080/archiva/

   ErrorLog logs/archiva.your-domain-error.log
   CustomLog logs/archiva.your-domain-access.log common
</VirtualHost>

if you disable 'ProxyPreserveHost On' the cookie can
not be identified.

- Daniel
 

> -----Original Message-----
> From: Mohni, Daniel [mailto:daniel.mohni@ch.unisys.com] 
> Sent: Wednesday, September 27, 2006 10:07 AM
> To: archiva-users@maven.apache.org
> Subject: missing Administration tasks in daily build
> 
> Hello
> 
> after I have a nice looking WebApp, going thru the first steps
> (eg. registered the administrator, repository and index)
> 
> now i can login, and get redirected to the browse window,
> but i miss the administrator menu on the left.
> 
> Looking at the tomcat log, tells that the admin logged in 
> succesfully, but there must be a problem with detecting
> the login in the menu tree...
> 
> Any hints ?
> 
> -Daniel 
> 

Mime
View raw message