archiva-issues mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Robin Roos (JIRA)" <j...@codehaus.org>
Subject [jira] Commented: (MRM-728) After successful admin login archiva reacts as if user is guest
Date Wed, 12 Mar 2008 12:20:31 GMT

    [ http://jira.codehaus.org/browse/MRM-728?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:comment-tabpanel#action_126958
] 

Robin Roos commented on MRM-728:
--------------------------------

I've installed continuum-1.0-SNAPSHOT on the same server at port 9200.

I'm experiencing exactly the same problem, which is not too surprising.

I've tried "short" admin passwords just in case something was getting truncated, but with
no joy.

I can connect to Archiva and Continuum instances on the same server, but since I cannot log
in to them as "admin" I am unable to configure them for use.

Any and all ideas welcome.

> After successful admin login archiva reacts as if user is guest
> ---------------------------------------------------------------
>
>                 Key: MRM-728
>                 URL: http://jira.codehaus.org/browse/MRM-728
>             Project: Archiva
>          Issue Type: Bug
>    Affects Versions: 1.0.1
>         Environment: linux
>            Reporter: Robin Roos
>             Fix For: 1.0.x
>
>         Attachments: archiva.log
>
>
> I ran Archiva on my windows box and, after configuring the admin user, I was able to
login.  The header of the web page identified me as Administrator (admin) and I could see
all the expected functions on the left hand frame.  So far so good.
> I had Archiva installed on a linux box and started.  I surfed to the box from Windows
and configured the admin user.  But when I logged in as admin I got a page with only Search/FindArtifact/Browse
functions.  The header page reads "Login - Register".  It is as if I am not logged in and
am seeing the guest functions.  Note that if I log in with a deliberately incorrect password
then I get an error message as expected.  But logging in with the right credentials appears
to fail silently.
> As a result I cannot deploy any artifacts into Archiva, I cannot roll out the maven/subversion/archiva
based edition of our in-house project, and I fear my time is limited!

-- 
This message is automatically generated by JIRA.
-
If you think it was sent incorrectly contact one of the administrators: http://jira.codehaus.org/secure/Administrators.jspa
-
For more information on JIRA, see: http://www.atlassian.com/software/jira

        

Mime
View raw message