archiva-issues mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Christian Domsch (JIRA)" <j...@codehaus.org>
Subject [jira] Created: (MRM-727) Archiva does not download plugin artifacts
Date Tue, 04 Mar 2008 03:19:29 GMT
Archiva does not download plugin artifacts
------------------------------------------

                 Key: MRM-727
                 URL: http://jira.codehaus.org/browse/MRM-727
             Project: Archiva
          Issue Type: Bug
    Affects Versions: 1.0.1
         Environment: Ubuntu 7.10 x64, jdk1.6.0_04 x64, geronimo 2.0.2, maven 2.0.8 on client
            Reporter: Christian Domsch
         Attachments: settings-wrong.xml

When i have an initially blank local maven repo and for example start maven with "mvn clean",
no artifacts get downloaded. Maven is configured via the attached settings.xml. When i monitor
the tcp traffic, i see that the GET (in this case for the maven-metadata.xml for maven-clean-plugin)
request issued to archiva is the correct one. Archiva responses with a 404.

When I browse the repository file system on the server where archiva stores its files, i see
that a maven-metadata-central.xml was stored. the contents of this file are not correct, though.

>From trial and error I found out, that any request to a plugin related maven-metadata.xml
file will fail. If I try the same for a "normal" artifact maven-metadata.xml (like the one
for commons-lang) then archiva downloads the correct file.

-- 
This message is automatically generated by JIRA.
-
If you think it was sent incorrectly contact one of the administrators: http://jira.codehaus.org/secure/Administrators.jspa
-
For more information on JIRA, see: http://www.atlassian.com/software/jira

        

Mime
View raw message