archiva-issues mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Robin Roos (JIRA)" <j...@codehaus.org>
Subject [jira] Created: (MRM-728) After successful admin login archiva reacts as if user is guest
Date Wed, 05 Mar 2008 11:34:29 GMT
After successful admin login archiva reacts as if user is guest
---------------------------------------------------------------

                 Key: MRM-728
                 URL: http://jira.codehaus.org/browse/MRM-728
             Project: Archiva
          Issue Type: Bug
    Affects Versions: 1.0.1
         Environment: linux
            Reporter: Robin Roos


I ran Archiva on my windows box and, after configuring the admin user, I was able to login.
 The header of the web page identified me as Administrator (admin) and I could see all the
expected functions on the left hand frame.  So far so good.

I had Archiva installed on a linux box and started.  I surfed to the box from Windows and
configured the admin user.  But when I logged in as admin I got a page with only Search/FindArtifact/Browse
functions.  The header page reads "Login - Register".  It is as if I am not logged in and
am seeing the guest functions.  Note that if I log in with a deliberately incorrect password
then I get an error message as expected.  But logging in with the right credentials appears
to fail silently.

As a result I cannot deploy any artifacts into Archiva, I cannot roll out the maven/subversion/archiva
based edition of our in-house project, and I fear my time is limited!


-- 
This message is automatically generated by JIRA.
-
If you think it was sent incorrectly contact one of the administrators: http://jira.codehaus.org/secure/Administrators.jspa
-
For more information on JIRA, see: http://www.atlassian.com/software/jira

        

Mime
View raw message