archiva-issues mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "nicolas de loof (JIRA)" <j...@codehaus.org>
Subject [jira] Commented: (MRM-629) NullPointer when setting corporate POM on a fresh archvia install
Date Mon, 17 Dec 2007 11:56:57 GMT

    [ http://jira.codehaus.org/browse/MRM-629?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:comment-tabpanel#action_117063
] 

nicolas de loof commented on MRM-629:
-------------------------------------

Creating an empty <configuration/> in $HOME/.m2/shared.xml does not solve this.

java.lang.NullPointerException
	org.apache.maven.shared.app.configuration.io.registry.ConfigurationRegistryWriter.writeCompanyPom(ConfigurationRegistryWriter.java:45)
	org.apache.maven.shared.app.configuration.io.registry.ConfigurationRegistryWriter.writeConfiguration(ConfigurationRegistryWriter.java:32)
	org.apache.maven.shared.app.configuration.io.registry.ConfigurationRegistryWriter.write(ConfigurationRegistryWriter.java:22)
	org.apache.maven.shared.app.configuration.DefaultMavenAppConfiguration.save(DefaultMavenAppConfiguration.java:73)
	org.apache.maven.archiva.web.action.admin.appearance.ConfigureAppearanceAction.execute(ConfigureAppearanceAction.java:70)

> NullPointer when setting corporate POM on a fresh archvia install
> -----------------------------------------------------------------
>
>                 Key: MRM-629
>                 URL: http://jira.codehaus.org/browse/MRM-629
>             Project: Archiva
>          Issue Type: Bug
>          Components: web application
>    Affects Versions: 1.0
>         Environment: archiva deployed as a war on tomcat 5.5
>            Reporter: nicolas de loof
>            Priority: Minor
>
> Tryning to set a corporate POM fails with a NullPointerException
> The maven-shared-application configuration expect a configuration to exist as either
org.apache.maven.shared.app.user or org.apache.maven.shared.app.base. The first one is declared
in archvia application.xml as "config-forceCreate="true"", so it SHOULD have been created,
but is absent from my ${user.home}/.m2
> This may be a plexus-registry-provider bug, or a commons-configuration bug.

-- 
This message is automatically generated by JIRA.
-
If you think it was sent incorrectly contact one of the administrators: http://jira.codehaus.org/secure/Administrators.jspa
-
For more information on JIRA, see: http://www.atlassian.com/software/jira

        

Mime
View raw message