archiva-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Brent Atkinson <brent.atkin...@gmail.com>
Subject Re: Bamboo build failure notifications
Date Sun, 01 Feb 2015 00:36:07 GMT
Hi Olivier,

Yes, I believe that is the one. I also noticed that there was no way to
login, but I wasn't sure whether that was unusual for the configuration. I
am more than happy to help get this done. Please let me know how I can help.

Thank you,

Brent

On Sat, Jan 31, 2015 at 6:39 PM, Olivier Lamy <olamy@apache.org> wrote:

> Hi,
> I believe you talk about this one:
> https://bamboo-ci.codehaus.org/browse/REDBACK-CONTINUUM
> I will be happy to help but that's weird because I cannot see anymore login
> button in the bamboo ui....
>
> Olivier
>
> On 31 January 2015 at 05:20, Brent Atkinson <brent.atkinson@gmail.com>
> wrote:
>
> > Greetings,
> >
> > Sorry to bother you all with this, but I believe this may have been setup
> > during the migration of Reback into Archiva a while back. I am getting
> > persistent failure notifications from automated builds of Continuum at
> > codehaus (named Redback).
> >
> > I would love to either cleanup the job or fix the configuration, but I
> > don't know who/why it was setup. Does anyone here know how/why it was
> setup
> > and how I could go about fixing it? Any help would be greatly
> appreciated.
> >
> > Regards,
> > Brent
> >
>
>
>
> --
> Olivier Lamy
> http://twitter.com/olamy | http://linkedin.com/in/olamy
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message