archiva-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Olivier Lamy <ol...@apache.org>
Subject Re: archiva 2.0.1 - LDAP issues...
Date Wed, 16 Apr 2014 06:56:47 GMT
On 15 April 2014 16:44, ghostwolf59 <martin.cedervall@commerce.wa.gov.au> wrote:
> Hi,
>
> Trying to get archiva 2.0.1 configured to use LDAP to authenticate users but
> so far no luck
>
> Archiva successfully validates the verifies LDAP changes and server side
> configurations but still no luck with Role mappings.
>
> Nothing shows up and I'm buggered if I can find any information on how to
> set this up properly.
>
> There also seem to be some issues with the drag and drop feature (which I
> think is a known bug) but no actual work around provided as far as I can
> see.
>
> Have no idea if the chosen Manager is to blame for my ldap setup fails to
> resolve any roles.
> The currently chosen Managers shown in the ui is
> UserManager(s) chosen = Database User Manager
>
> RBacManager(s) chosen = Database RBac Manager
>
> Available User Managers = LDAP User Manager
> Available RBac Managers = LDAP RBac Manager
>


You must move LDAP* to chosen side.

>
> Would appreciate if someone would be kind enough to provide some hints on
> how to resolve these issues.
>
> Also had issues when upgrading from 1.3.6 to 2.0.1 - followed the upgrade
> path to the letter but 2.0.1 failed to recognize any previous user accounts
> which forced me to re-create every single user account again. So far no
> explanation or recognition of this being an issue with this latest release.
> Earlier upgrades have worked without any issues.

Any log for that?

>
> cheers
>
>
>
> --
> View this message in context: http://archiva.996284.n3.nabble.com/archiva-2-0-1-LDAP-issues-tp15334.html
> Sent from the Issues mailing list archive at Nabble.com.



-- 
Olivier Lamy
Ecetera: http://ecetera.com.au
http://twitter.com/olamy | http://linkedin.com/in/olamy

Mime
View raw message