archiva-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Olivier Lamy <ol...@apache.org>
Subject Re: LDAP configuration
Date Fri, 08 Nov 2013 01:58:58 GMT
patch applied.
Thanks a lot.


On 8 November 2013 10:26, Olivier Lamy <olamy@apache.org> wrote:
> Oh great.
>
> We didn't receive any email but I presume it's this one:
> https://github.com/apache/redback-core/pull/1
> ?
>
> On 8 November 2013 09:27, Sascha Vogt <sascha.vogt@gmail.com> wrote:
>> jutzig already created a pull request - it was a bit more difficult, but now
>> it works.
>>
>> Greetings
>> -Sascha-
>>
>> Am 07.11.13 22:54, schrieb Olivier Lamy:
>>
>>> Thanks for your time on that.
>>> And do not hesitate to propose a patch :-)
>>>
>>> On 7 November 2013 20:15, Sascha Vogt <sascha.vogt@gmail.com> wrote:
>>>>
>>>> Hi,
>>>>
>>>> we investigated a bit further, and one thing was quite easy to find: The
>>>> config needs to expose the group class in order to list all the groups.
>>>> Nevertheless the queries if a user is in a particular group seems to
>>>> fail. We're in the process of debugging and will let you know, what we
>>>> find out.
>>>>
>>>> Greetings
>>>> -Sascha-
>>>>
>>>> Am 30.10.2013 10:29, schrieb Sascha Vogt:
>>>>>
>>>>> Hi all,
>>>>>
>>>>> yesterday I installed the latest 2.0.0-SNAPSHOT from Jenkins
>>>>> (https://builds.apache.org/job/archiva-all-maven-3.x-jdk-1.6/ - hope
>>>>> that's the correct one) and tried to configure LDAP against our AD.
>>>>>
>>>>> Some things I noticed:
>>>>>
>>>>> * ldap.config.mapper.attribute.user.filter isn't exposed in the
>>>>> properties
>>>>>
>>>>> * If I manually add a filter to the archiva.xml and enter a filter like:
>>>>>
>>>>> (|(sAMAccountName=<special-user>)(memberOf=CN=Entwicklung,OU=Gruppen,DC=<our-domain>,DC=de))
>>>>> the property gets cut at the first "," and the filter is then obviously
>>>>> broken.
>>>>>
>>>>> * Not sure what's going wrong here, but I don't see any LDAP groups (for
>>>>> a role mapping), when I click on the green <plus> button, I get
an
>>>>> error: [redback-runtime-ldap-group-mapping.role.mandatory]
>>>>>
>>>>> * My log is silent about all this, maybe it's related to those errors
in
>>>>> the wrapper*.log:
>>>>> INFO   | jvm 1    | 2013/10/30 10:24:17 | 2013-10-30 10:24:17,193 ERROR
>>>>> Unable to locate appender auditlog for logger
>>>>> org.apache.archiva.AuditLog
>>>>> INFO   | jvm 1    | 2013/10/30 10:24:17 | 2013-10-30 10:24:17,194 ERROR
>>>>> Unable to locate appender redbackAuditLog for logger
>>>>> org.apache.archiva.redback.struts2.action.AuditEvent
>>>>> INFO   | jvm 1    | 2013/10/30 10:24:17 | 2013-10-30 10:24:17,195 ERROR
>>>>> Unable to locate appender rolling for logger
>>>>>
>>>>>
>>>>> Should I open tickets for those issues?
>>>>>
>>>>> Greetings
>>>>> -Sascha-
>>>>>
>>>>
>>>
>>>
>>>
>>
>
>
>
> --
> Olivier Lamy
> Ecetera: http://ecetera.com.au
> http://twitter.com/olamy | http://linkedin.com/in/olamy



-- 
Olivier Lamy
Ecetera: http://ecetera.com.au
http://twitter.com/olamy | http://linkedin.com/in/olamy

Mime
View raw message