archiva-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Sascha Vogt <sascha.v...@gmail.com>
Subject LDAP configuration
Date Wed, 30 Oct 2013 09:29:38 GMT
Hi all,

yesterday I installed the latest 2.0.0-SNAPSHOT from Jenkins
(https://builds.apache.org/job/archiva-all-maven-3.x-jdk-1.6/ - hope
that's the correct one) and tried to configure LDAP against our AD.

Some things I noticed:

* ldap.config.mapper.attribute.user.filter isn't exposed in the properties

* If I manually add a filter to the archiva.xml and enter a filter like:
(|(sAMAccountName=<special-user>)(memberOf=CN=Entwicklung,OU=Gruppen,DC=<our-domain>,DC=de))
the property gets cut at the first "," and the filter is then obviously
broken.

* Not sure what's going wrong here, but I don't see any LDAP groups (for
a role mapping), when I click on the green <plus> button, I get an
error: [redback-runtime-ldap-group-mapping.role.mandatory]

* My log is silent about all this, maybe it's related to those errors in
the wrapper*.log:
INFO   | jvm 1    | 2013/10/30 10:24:17 | 2013-10-30 10:24:17,193 ERROR
Unable to locate appender auditlog for logger org.apache.archiva.AuditLog
INFO   | jvm 1    | 2013/10/30 10:24:17 | 2013-10-30 10:24:17,194 ERROR
Unable to locate appender redbackAuditLog for logger
org.apache.archiva.redback.struts2.action.AuditEvent
INFO   | jvm 1    | 2013/10/30 10:24:17 | 2013-10-30 10:24:17,195 ERROR
Unable to locate appender rolling for logger


Should I open tickets for those issues?

Greetings
-Sascha-

Mime
View raw message