archiva-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Deng Ching-Mallete <och...@apache.org>
Subject Re: Unable to download an artifact (apache-archiva-1.4-M3-js-bin)
Date Tue, 30 Apr 2013 10:02:53 GMT
Hi Piotr,

Thanks for the additional details :)

Btw, you can create an account in Codehaus (including jira) from here:

http://xircles.codehaus.org/signup

I've just filed the issue that you reported in JIRA, please see
https://jira.codehaus.org/browse/MRM-1757

Thanks,
Deng


On Tue, Apr 30, 2013 at 3:53 PM, Piotr Szwed <pszwed@gmail.com> wrote:

> Hi Deng,
>
> I would be happy to raise a ticket, but I do not have Jira account yet.
>
> Jira says: "Not a member? To request an account, please contact your JIRA
> administrators." - Who can help me with that ?
>
> My use case is an unusual - I am going to use Archiva as a binary files
> storage/backend for Gerrit (https://code.google.com/p/gerrit/). My
> experimental implementation and testing might be a valuable input for you,
> so Jira account is greatly appreciated :)
>
> Regards,
> --
> Piotr Szwed
>
>
> On Mon, Apr 29, 2013 at 5:25 PM, Piotr Szwed <pszwed@gmail.com> wrote:
>
> > Hi All,
> >
> > I am trying to introduce Archiva to one of my clients.
> >
> > After uploading an artifact to the newly created repository, I am unable
> > to download it. The problem seems to be in the URL generated by Jetty.
> >
> > When I click on the particular artifact's URL, I get the following link:
> > *//*
> >
> repository/playground/com/gerrit-architecture/1.0/gerrit-architecture-1.0.zip
> >
> > which results with the following message:
> >
> > *Problem accessing
> //repository/playground/com/gerrit-architecture/1.0/gerrit-architecture-1.0.zip.
> > Reason:    Not Found*
> > After removing the first slash "/" from the URL - downloading
> > starts automatically. So I suspect that one of the "/" is redundant and
> > shouldn't be generated.
> >
> > my default config entry seems to be fine:
> >
> >
> >
> ./conf/archiva.xml:<location>/mnt/localdata/gerrit/archiva/apache-archiva-js-1.4-M3/repositories/playground</location>
> >
> >
> > Is it a known bug? Are there any plans to fix it with 1.4m4 ?  This is a
> > blocker to me :(
> >
> > Thanks !
> >
> > --
> > Piotr Szwed
> >
>



-- 
Maria Odea "Deng" Ching-Mallete | oching@apache.org |
http://www.linkedin.com/in/oching

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message