archiva-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Piotr Szwed <psz...@gmail.com>
Subject Re: Unable to download an artifact (apache-archiva-1.4-M3-js-bin)
Date Tue, 30 Apr 2013 07:53:55 GMT
Hi Deng,

I would be happy to raise a ticket, but I do not have Jira account yet.

Jira says: "Not a member? To request an account, please contact your JIRA
administrators." - Who can help me with that ?

My use case is an unusual - I am going to use Archiva as a binary files
storage/backend for Gerrit (https://code.google.com/p/gerrit/). My
experimental implementation and testing might be a valuable input for you,
so Jira account is greatly appreciated :)

Regards,
--
Piotr Szwed


On Mon, Apr 29, 2013 at 5:25 PM, Piotr Szwed <pszwed@gmail.com> wrote:

> Hi All,
>
> I am trying to introduce Archiva to one of my clients.
>
> After uploading an artifact to the newly created repository, I am unable
> to download it. The problem seems to be in the URL generated by Jetty.
>
> When I click on the particular artifact's URL, I get the following link:
> *//*
> repository/playground/com/gerrit-architecture/1.0/gerrit-architecture-1.0.zip
>
> which results with the following message:
>
> *Problem accessing //repository/playground/com/gerrit-architecture/1.0/gerrit-architecture-1.0.zip.
> Reason:    Not Found*
> After removing the first slash "/" from the URL - downloading
> starts automatically. So I suspect that one of the "/" is redundant and
> shouldn't be generated.
>
> my default config entry seems to be fine:
>
>
> ./conf/archiva.xml:<location>/mnt/localdata/gerrit/archiva/apache-archiva-js-1.4-M3/repositories/playground</location>
>
>
> Is it a known bug? Are there any plans to fix it with 1.4m4 ?  This is a
> blocker to me :(
>
> Thanks !
>
> --
> Piotr Szwed
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message