archiva-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Chris Graham <chrisgw...@gmail.com>
Subject Re: edit roles not working on archiva-repository.apache.org
Date Sun, 03 Mar 2013 09:41:44 GMT
Is there any chance that we can set up the Jenkins jobs to restart
themselves in the event of failure? There are lots of non-build failures.

Ones that are caused by external (transient) factors/failures.

-Chris


On Sun, Mar 3, 2013 at 8:36 PM, Olivier Lamy <olamy@apache.org> wrote:

> --
> Olivier
> Le 3 mars 2013 02:27, "Brett Porter" <brett@apache.org> a écrit :
> >
> >
> > On 03/03/2013, at 1:39 AM, Olivier Lamy <olamy@apache.org> wrote:
> >
> > > I just deployed a version with a fix for that.( was fixed this week)
> > > To have access I don't know exactly how to do that for you. Maybe you
> > > can ask infra.
> > > The vm is archiva-vm.a.o
> >
> > Will do.
> >
> > >
> > > regarding your artifact we don't deliver artifacts with such name :P
> > >
> > > from which repository is that available ?
> >
> > It's not, it should have returned a 404 but it got a 500 instead.
> Oh I agree there is an issue here. I will try to have a look later (evening
> my time )
> >
> > - Brett
> >
> > --
> > Brett Porter
> > brett@apache.org
> > http://brettporter.wordpress.com/
> > http://au.linkedin.com/in/brettporter
> > http://twitter.com/brettporter
> >
> >
> >
> >
> >
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message