archiva-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Benson Margulies <bimargul...@gmail.com>
Subject Re: Unit test failure in current trunk
Date Mon, 12 Sep 2011 14:18:43 GMT
I'll do more homework and report back.

On Mon, Sep 12, 2011 at 10:12 AM, Brett Porter <brett@apache.org> wrote:
> Checkout clean of any old target files? Same result run in an IDE? What about if you
build the 1.3.5 sources (that code hasn't changed in a long time)?
>
> I can't see what would cause this without stepping in with a debugger.
>
> - Brett
>
> On 12/09/2011, at 11:05 PM, Benson Margulies wrote:
>
>> On Mon, Sep 12, 2011 at 9:01 AM, Brett Porter <brett@apache.org> wrote:
>>> What's the surefire output say? It's ok here, and in several CI environments.
>>
>> The -output file is completely dull.
>>
>>
>>>
>>> - Brett
>>>
>>> On 12/09/2011, at 10:28 PM, Benson Margulies wrote:
>>>
>>>> On my mac ... is this expected?
>>>>
>>>> Tests in error:
>>>>  testStoreConfigurationUser(org.apache.maven.archiva.configuration.ArchivaConfigurationTest):
>>>> Configuration can not be saved when it is loaded from two sources
>>>>
>>>> Tests run: 37, Failures: 0, Errors: 1, Skipped: 0
>>>
>>> --
>>> Brett Porter
>>> brett@apache.org
>>> http://brettporter.wordpress.com/
>>> http://au.linkedin.com/in/brettporter
>>>
>>>
>>>
>>>
>>>
>
> --
> Brett Porter
> brett@apache.org
> http://brettporter.wordpress.com/
> http://au.linkedin.com/in/brettporter
>
>
>
>
>

Mime
View raw message