archiva-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Brett Porter <br...@apache.org>
Subject Re: Selenium tests failure in trunk
Date Tue, 09 Mar 2010 03:18:15 GMT
Not cleaning cargo usually means the server doesn't start, you only need to clean 'target'
to delete the accumulated test data.

If links are missing it might be because a previous test didn't leave it in the expected state
- unfortunately there are a number of interdependencies.

- Brett

On 09/03/2010, at 2:14 PM, Deng Ching wrote:

> Surefire says that there were some links and texts that are not found. From
> the screenshots, it seems that the search is returning more than the
> expected results. I forgot to clean the cargo directory, so that might be
> the cause of the problem.
> 
> On Tue, Mar 9, 2010 at 11:07 AM, Brett Porter <brett@apache.org> wrote:
> 
>> No, but I think I've seen it before. How many are skipping because of it?
>> What's the surefire reports / screenshots say?
>> 
>> On 09/03/2010, at 1:59 PM, Deng Ching wrote:
>> 
>>> I'm getting the following test failures in the webapp-tests:
>>> 
>>> Failed tests:
>>> testViewSearchedArtifact(org.apache.archiva.web.test.SearchTest)
>>> 
>>> 
>> testSearchExistingArtifactUsingAdvancedSearchGroupId(org.apache.archiva.web.test.SearchTest)
>>> testSearchExistingArtifact(org.apache.archiva.web.test.SearchTest)
>>> 
>>> Anybody else getting the same results?
>>> 
>>> Thanks,
>>> Deng
>> 
>> --
>> Brett Porter
>> brett@apache.org
>> http://brettporter.wordpress.com/
>> 
>> 
>> 
>> 
>> 

--
Brett Porter
brett@apache.org
http://brettporter.wordpress.com/





Mime
View raw message