archiva-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Deng Ching <och...@apache.org>
Subject Re: Selenium test failures on trunk (was: [VOTE] Release Archiva 1.3)
Date Tue, 19 Jan 2010 11:00:18 GMT
I'm also getting the same error when I built from 1.3 tag :(

Thanks,
Deng

On Tue, Jan 19, 2010 at 2:15 PM, Deng Ching <oching@apache.org> wrote:

> I see the following error in archiva.log:
>
> 2010-01-18 18:32:18,321 [main] ERROR
> org.springframework.web.context.ContextLoader  - Context initialization
> failed
> org.springframework.beans.factory.BeanDefinitionStoreException: Invalid
> bean definition with name 'mavenSettingsBuilder' defined in null: Could not
> resolve placeholder 'maven.home'
>     at
> org.springframework.beans.factory.config.PropertyPlaceholderConfigurer.processProperties(PropertyPlaceholderConfigurer.java:268)
>     at
> org.springframework.beans.factory.config.PropertyResourceConfigurer.postProcessBeanFactory(PropertyResourceConfigurer.java:75)
>     at
> org.springframework.context.support.AbstractApplicationContext.invokeBeanFactoryPostProcessors(AbstractApplicationContext.java:553)
>     at
> org.springframework.context.support.AbstractApplicationContext.invokeBeanFactoryPostProcessors(AbstractApplicationContext.java:527)
>     at
> org.springframework.context.support.AbstractApplicationContext.refresh(AbstractApplicationContext.java:362)
>     at
> org.springframework.web.context.ContextLoader.createWebApplicationContext(ContextLoader.java:255)
>     at
> org.springframework.web.context.ContextLoader.initWebApplicationContext(ContextLoader.java:199)
>     at
> org.springframework.web.context.ContextLoaderListener.contextInitialized(ContextLoaderListener.java:45)
>     at
> org.apache.catalina.core.StandardContext.listenerStart(StandardContext.java:3764)
>     at
> org.apache.catalina.core.StandardContext.start(StandardContext.java:4216)
>     at
> org.apache.catalina.core.ContainerBase.addChildInternal(ContainerBase.java:760)
>     at
> org.apache.catalina.core.ContainerBase.addChild(ContainerBase.java:740)
>     at
> org.apache.catalina.core.StandardHost.addChild(StandardHost.java:544)
>     at
> org.apache.catalina.startup.HostConfig.deployDescriptor(HostConfig.java:626)
>     at
> org.apache.catalina.startup.HostConfig.deployDescriptors(HostConfig.java:553)
>     at
> org.apache.catalina.startup.HostConfig.deployApps(HostConfig.java:488)
>     at org.apache.catalina.startup.HostConfig.start(HostConfig.java:1150)
>     at
> org.apache.catalina.startup.HostConfig.lifecycleEvent(HostConfig.java:311)
>     at
> org.apache.catalina.util.LifecycleSupport.fireLifecycleEvent(LifecycleSupport.java:120)
>     at
> org.apache.catalina.core.ContainerBase.start(ContainerBase.java:1022)
>     at org.apache.catalina.core.StandardHost.start(StandardHost.java:736)
>     at
> org.apache.catalina.core.ContainerBase.start(ContainerBase.java:1014)
>     at
> org.apache.catalina.core.StandardEngine.start(StandardEngine.java:443)
>     at
> org.apache.catalina.core.StandardService.start(StandardService.java:448)
>     at
> org.apache.catalina.core.StandardServer.start(StandardServer.java:700)
>     at org.apache.catalina.startup.Catalina.start(Catalina.java:552)
>     at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Native Method)
>     at
> sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke(NativeMethodAccessorImpl.java:39)
>     at
> sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(DelegatingMethodAccessorImpl.java:25)
>     at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:592)
>     at org.apache.catalina.startup.Bootstrap.start(Bootstrap.java:295)
>     at org.apache.catalina.startup.Bootstrap.main(Bootstrap.java:433)
>
> I'm checking the tag if I'll get the same results..
>
> Thanks,
> Deng
>
>
> On Mon, Jan 18, 2010 at 7:29 PM, Brett Porter <brett@apache.org> wrote:
>
>>
>> On 18/01/2010, at 9:34 PM, Deng Ching wrote:
>>
>> > On Mon, Jan 18, 2010 at 6:25 PM, Brett Porter <brett@apache.org> wrote:
>> >
>> >>
>> >> On 18/01/2010, at 9:10 PM, Deng Ching wrote:
>> >>
>> >>> There were a number of webapp tests which failed for me in trunk but
>> the
>> >>> webapp was being loaded.
>> >>
>> >> you got the 60sec timeouts?
>> >>
>> >
>> > No, I'm getting 404s when http://localhost:9696/archiva is accessed..
>>
>> what's in your tomcat / archiva logs?
>>
>> - Brett
>>
>> --
>> Brett Porter
>> brett@apache.org
>> http://brettporter.wordpress.com/
>>
>>
>>
>>
>>
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message