archiva-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Shi Yusen <sh...@langhua.cn>
Subject Re: [VOTE] Release Archiva 1.2
Date Tue, 24 Mar 2009 08:38:28 GMT
+1

Our archiva is online now:
http://maven2.langhua.org/
http://maven2.langhua.org/public/

Fedora 9 + OpenJDK 1.6.0 + Apache 2.2.x + Tomcat 5.5.x + MySQL 5.0.x +
OpenLDAP 2.4.x, and of course, the Archiva 1.2.

Cheers,

Shi Yusen/Beijing Langhua Ltd.

在 2009-03-24二的 15:52 +0800,Maria Odea Ching写道:
> It turns out I indeed forgot to set the appserver properties again
> yesterday, I was using a different console from where I've set the env so it
> didn't get set. I tried it again today, and I was able to access the Archiva
> webapp now (thanks Brett!) :) Maybe you did the same Nicolas?
> 
> Anyway, here's my +1 for 1.2..
> 
> -Deng
> 
> On Tue, Mar 24, 2009 at 7:29 AM, Brett Porter <brett@apache.org> wrote:
> 
> > Have you set the properties for the appserver[.base|.home] and added mail
> > and activation into the Tomcat install?
> >
> > It sounds to me like this is still the same situation as in 1.1 by the bugs
> > that were filed, so we can continue with the release (once there are votes),
> > and I'd be happy to sit down later this week and remove all vestige of those
> > system properties for a quick 1.2.1.
> >
> > Cheers,
> > Brett
> >
> > On 24/03/2009, at 4:24 AM, Maria Odea Ching wrote:
> >
> >  The log errors went away during startup but now I get a 404 when I access
> >> the webapp. I'm now getting the same problem as Nicolas :( I wonder if it
> >> is
> >> indeed related to the logs.. because I was able to access Archiva when I
> >> was
> >> having the log errors during startup and now that the logs dir are
> >> properly
> >> set, I can no longer access the webapp and get a 404 instead.
> >>
> >> -Deng
> >>
> >>
> > --
> > Brett Porter
> > brett@apache.org
> > http://blogs.exist.com/bporter/
> >
> >
> 
> 


Mime
View raw message