archiva-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Maria Odea Ching" <och...@apache.org>
Subject Re: Trunk has a build loop??
Date Mon, 17 Mar 2008 02:13:14 GMT
Hmm, the jetty bundle should be working.. it already worked for me before. I
tried it again today and was able to start it. I'm running on Linux btw.

Wendy, did you get the 'Starting Archiva Web ::  Jetty...' message when you
did './archiva start'?

Thanks,
Deng

On Mon, Mar 17, 2008 at 7:38 AM, Brett Porter <brett@apache.org> wrote:

>
> On 17/03/2008, at 8:21 AM, Wendy Smoak wrote:
>
> > On Sun, Mar 16, 2008 at 1:56 PM, Brett Porter <brett@apache.org>
> > wrote:
> >
> >> I'm expecting we will distribute based on the jetty + war runtime
> >> instead
> >> for 1.1.
> >
> > And does that work?  I see archiva-standalone/archiva-jetty, and
> > MRM-688 but not much else.  Executing ./archiva start makes it print a
> > message, but nothing seems to happen... (nothing in /logs, etc.) and
> > ./archiva stop says it wasn't running.
>
> Given it's not closed yet, it may not be finished, but I expect it
> should be made to work by 1.1.
>
> The plexus runtime forces the use of a much too outdated version of
> Jetty and doesn't really add anything for us, so I think it's time it
> went away....
>
> - Brett
>
> --
> Brett Porter
> brett@apache.org
> http://blogs.exist.com/bporter/
>
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message