archiva-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Jan Nielsen" <jan.sture.niel...@gmail.com>
Subject Re: Archiva r538691 not working
Date Fri, 18 May 2007 04:56:09 GMT
I hit the redirect issue as well:

  http://www.nabble.com/mvn-jetty%3Arun-tf3774232s177.html

What's the most commonly used container during development? During
production? I have not tried Tomcat, yet, but if that's what most are
using, I'll start using it.


-Jan


On 5/17/07, Wendy Smoak <wsmoak@gmail.com> wrote:
> On 5/17/07, Wendy Smoak <wsmoak@gmail.com> wrote:
>
> > Thanks, Jesse.  Unfortunately, that didn't fix the Archiva problem,
> > and r539163 built with redback r6478 does the same thing.
>
> Looking further, svn status showed some strange things in
> redback-authorization and redback-rbac, plus my patch for
> PLXREDBACK-77 was still in there.
>
> With a clean checkout of redback, now I'm back to having test
> failures/errors in the data management module.  (Last time it was a
> problem building on Windows...)  So I skipped tests and built it
> anyway.
>
> I made sure I have no local changes in archiva and built it all again.
>  Now Archiva will start and prompt for admin user creation, but when I
> log in and it tries to forward to the repository creation page, I get:
>
> Problem loading page
> The page isn't redirecting properly
> Firefox has detected that the server is redirecting the request for
> this address in a way that will never complete.
>     *   This problem can sometimes be caused by disabling or refusing to accept
>           cookies.
>
> Cookies are not disabled, I have both JSESSIONID and rbkSignon cookies
> from localhost.
>
> The log has a bunch of:
> jvm 1    | 2007-05-17 20:46:02,812 [SocketListener0-1] INFO  com.opensymphony.xw
> ork.interceptor.Interceptor:configurationInterceptor  - No repositories exist -
> forwarding to repository configuration page
> jvm 1    | 2007-05-17 20:46:02,828 [SocketListener0-1] INFO  com.opensymphony.xw
> ork.interceptor.Interceptor:configurationInterceptor  - No repositories exist -
> forwarding to repository configuration page
>
> Is anyone building and using trunk successfully?  Joakim... you must be, right?
>
> --
> Wendy
>

Mime
View raw message