archiva-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Joakim Erdfelt <joa...@erdfelt.com>
Subject Re: Archiva r538691 not working
Date Fri, 18 May 2007 11:52:48 GMT
I use linux and whatever container comes in via jetty:run

I'll be testing the redback example webapp on my win32 laptop today to 
see if we can get this problem resolved.

- Joakim

Jan Nielsen wrote:
> I hit the redirect issue as well:
>
>  http://www.nabble.com/mvn-jetty%3Arun-tf3774232s177.html
>
> What's the most commonly used container during development? During
> production? I have not tried Tomcat, yet, but if that's what most are
> using, I'll start using it.
>
>
> -Jan
>
>
> On 5/17/07, Wendy Smoak <wsmoak@gmail.com> wrote:
>> On 5/17/07, Wendy Smoak <wsmoak@gmail.com> wrote:
>>
>> > Thanks, Jesse.  Unfortunately, that didn't fix the Archiva problem,
>> > and r539163 built with redback r6478 does the same thing.
>>
>> Looking further, svn status showed some strange things in
>> redback-authorization and redback-rbac, plus my patch for
>> PLXREDBACK-77 was still in there.
>>
>> With a clean checkout of redback, now I'm back to having test
>> failures/errors in the data management module.  (Last time it was a
>> problem building on Windows...)  So I skipped tests and built it
>> anyway.
>>
>> I made sure I have no local changes in archiva and built it all again.
>>  Now Archiva will start and prompt for admin user creation, but when I
>> log in and it tries to forward to the repository creation page, I get:
>>
>> Problem loading page
>> The page isn't redirecting properly
>> Firefox has detected that the server is redirecting the request for
>> this address in a way that will never complete.
>>     *   This problem can sometimes be caused by disabling or refusing 
>> to accept
>>           cookies.
>>
>> Cookies are not disabled, I have both JSESSIONID and rbkSignon cookies
>> from localhost.
>>
>> The log has a bunch of:
>> jvm 1    | 2007-05-17 20:46:02,812 [SocketListener0-1] INFO  
>> com.opensymphony.xw
>> ork.interceptor.Interceptor:configurationInterceptor  - No 
>> repositories exist -
>> forwarding to repository configuration page
>> jvm 1    | 2007-05-17 20:46:02,828 [SocketListener0-1] INFO  
>> com.opensymphony.xw
>> ork.interceptor.Interceptor:configurationInterceptor  - No 
>> repositories exist -
>> forwarding to repository configuration page
>>
>> Is anyone building and using trunk successfully?  Joakim... you must 
>> be, right?
>>
>> -- 
>> Wendy
>>
>


-- 
- Joakim Erdfelt
  joakim@erdfelt.com
  Open Source Software (OSS) Developer


Mime
View raw message