apr-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From 河本和彦 <kohm...@iris.eonet.ne.jp>
Subject problem while rpmbuild apr-1.5.1
Date Mon, 28 Jul 2014 06:09:37 GMT
Hi,

I have been trying to rpmbuild of apr-1.5.1 from  apr-1.5.1.tar.bz2. 
However, at testpoll, the process stops. My environment is as follows;

os    scientific linux 6.5 (x86)
kernel    2.6.32-431.20.5.e16.i686

strace results around the end are as follows;

2909  socket(PF_NETLINK, SOCK_RAW, 0)   = 57
2909  bind(57, {sa_family=AF_NETLINK, pid=0, groups=00000000}, 12) = 0
2909  getsockname(57, {sa_family=AF_NETLINK, pid=2909, groups=00000000}, 
[12]) = 0
2909  time(NULL)                        = 1406525237
2909  sendto(57, "\24\0\0\0\26\0\1\0035\337\325S\0\0\0\0\0\0\0\0", 20, 
0, {sa_family=AF_NETLINK, pid=0, groups=00000000}, 12) = 20
2909  recvmsg(57, {msg_name(12)={sa_family=AF_NETLINK, pid=0, 
groups=00000000}, 
msg_iov(1)=[{"0\0\0\0\24\0\2\0005\337\325S]\v\0\0\2\10\200\376\1\0\0\0\10\0\1\0\177\0\0\1"...,

4096}], msg_controllen=0, msg_flags=0}, 0) = 108
2909  recvmsg(57, {msg_name(12)={sa_family=AF_NETLINK, pid=0, 
groups=00000000}, 
msg_iov(1)=[{"@\0\0\0\24\0\2\0005\337\325S]\v\0\0\n\200\200\376\1\0\0\0\24\0\1\0\0\0\0\0"...,

4096}], msg_controllen=0, msg_flags=0}, 0) = 128
2909  recvmsg(57, {msg_name(12)={sa_family=AF_NETLINK, pid=0, 
groups=00000000}, 
msg_iov(1)=[{"\24\0\0\0\3\0\2\0005\337\325S]\v\0\0\0\0\0\0\1\0\0\0\24\0\1\0\0\0\0\0"..., 
4096}], msg_controllen=0, msg_flags=0}, 0) = 20
2909  close(57)                         = 0
2909  recvfrom(3, 0x8972cf0, 5, 0, 0x8972d20, 0x8972d0c) = ? ERESTARTSYS 
(To be restarted)
2909  --- SIGINT (Interrupt) @ 0 (0) ---
2909  +++ killed by SIGINT +++

After no progress was observed, I stopped the strace by ctrl+c.

It would be appreciated if I could get some advices.

Thank you


Mime
View raw message