apr-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Jeff Trawick <traw...@gmail.com>
Subject Re: Issue with apr-1.5.0 on FreeBSD 10beta3
Date Tue, 17 Dec 2013 20:28:11 GMT
On Thu, Nov 21, 2013 at 5:48 PM, olli hauer <ohauer@gmx.de> wrote:

> Hi,
>
> sorry for late response to apr-1.5.0 ...
>
> I've done some tests with apr-1.5.0 on FreeBSD 10 (amd64)
> and it seems there is an issue that breaks apache24.
>
> With apr-1.5.0 apache22 works but apache24 is broken.
> apache starts fine, nothing special in the logs or during
> start with -X but no response is coming back.
>

Fixed with 1.5.x commit r1551672...


> apr/apr-util test:
> ========================================
> apr-1.5.0:      all tests passed [1]
> apr-util-1.5.3: all tests passed
>
>
> working configurations (FreeBSD beta3 [1]
> =========================================
> apache22-2.2.26 apr-1.4.8 apr-util-1.5.3
> apache22-2.2.26 apr-1.5.0 apr-util-1.5.3
> apache24-2.4.6  apr-1.4.8 apr-util-1.5.2
> apache24-2.4.7  apr-1.4.8 apr-util-1.5.2
> apache24-2.4.6  apr-1.4.8 apr-util-1.5.3
> apache24-2.4.7  apr-1.4.8 apr-util-1.5.3
>
> broken combinations:
> =========================================
> apache24-2.4.6  apr-1.5.0 apr-util-1.5.3
> apache24-2.4.7  apr-1.5.0 apr-util-1.5.3
>
> All tests where done with MPM worker.
>
>
> FreeBSD 8.4 (amd64) seems OK in all combinations
> FreeBSD 9.2 (amd64) seems OK in all combinations
>
> [1] FreeBSD 10 beta3 with iconv UTF7 patch r258316
> (head/lib/libiconv_modules/UTF7/citrus_utf7.c)
>
> Any hints where to start?
>
> --
> Regards,
> olli
>



-- 
Born in Roswell... married an alien...
http://emptyhammock.com/

Mime
View raw message