apr-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Jeff Trawick <traw...@gmail.com>
Subject Re: using new apr-util command-line make files... stuck on apr-iconv
Date Sat, 30 Mar 2013 18:14:42 GMT
On Sat, Mar 30, 2013 at 2:10 PM, Gregg Smith <gls@gknw.net> wrote:

> On 3/30/2013 11:01 AM, Jeff Trawick wrote:
>
>> To state the obvious, I'm probably doing something stupid.
>>
>> I am using Visual Studio 2010 + SP1 (to get around an incremental linking
>> bug).
>>
>> I have a directory with:
>>
>> apr-1.4.x as apr
>> apr-util-1.5.x as apr-util
>> apr-iconv-1.1.x as apr-iconv
>>
>> Within apr-util I try
>>
>> l>nmake -f Makefile.win PREFIX=c:\apr1x USEMAK=1 ARCH="Win32 Debug"
>> buildall checkall
>>
>> This fails with
>>
>>         cd ..\apr-iconv
>>         "c:\Program Files (x86)\Microsoft Visual Studio
>> 10.0\VC\BIN\nmake.exe" -
>> nologo -f apriconv.mak    CFG="apriconv - Win32 Debug" RECURSE=0
>> NMAKE : fatal error U1052: file 'apriconv.mak' not found
>> Stop.
>>
>> Sure enough, there is no apriconv.mak there.
>>
>> Am I supposed to do something first to generate them, before I can use
>> the apr-util Makefile.win?
>>
>
> Unless you have VC6, use  apr-iconv-1.2.1-win32-src-r2.**zip or steal the
> .mak/.dep files from it.
> http://apr.apache.org/**download.cgi <http://apr.apache.org/download.cgi>
>
>
Thanks, I'll use that.

Is there a reason we shouldn't commit the build support to svn?  (Is there
something unique about that build support that warrants leaving it
uncommitted?)

-- 
Born in Roswell... married an alien...
http://emptyhammock.com/

Mime
View raw message