apr-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Rainer Jung <rainer.j...@kippdata.de>
Subject Re: using new apr-util command-line make files... stuck on apr-iconv
Date Sat, 30 Mar 2013 20:06:46 GMT
On 30.03.2013 19:43, Jeff Trawick wrote:
> Gregg, are the apr-util tests running cleanly for you?  Which level of
> Visual Studio are you running?
> 
> With 2010+SP1 I get a crash in testbuckets and these two failures.
> 
> C:\Users\Trawick\svn\VisualStudio\1.latest\apr-util\test>libd\testall -v
> -x test
> buckets
> teststrmatch        : SUCCESS
> testuri             : SUCCESS
> testuuid            : SUCCESS
> testpass            : SUCCESS
> testmd4             : SUCCESS
> testmd5             : SUCCESS
> testcrypto          : SUCCESS
> testldap            : SUCCESS
> testdbd             : SUCCESS
> testdate            : SUCCESS
> testmemcache        : SUCCESS
> testxml             : SUCCESS
> testxlate           : -Line 63: expected <0>, but saw <22>
> FAILED 1 of 1
> testrmm             : SUCCESS
> testdbm             : SUCCESS
> testqueue           : SUCCESS
> testreslist         : |Line 255: expected <10>, but saw <20>
> FAILED 1 of 1
> Failed Tests            Total   Fail    Failed %
> ===================================================
> testxlate                   1      1    100.00%
> testreslist                 1      1    100.00%

Same versions here, same errors.

Regards,

Rainer



Mime
View raw message